Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dodanie działu gry sleeping dogs

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę że wielu użytkowników MPC ma tą grę i byłby to dla Nich dobry sposób do pomagania sobie nawzajem. Tak

Zgadzam się z tym Panem.

Za.

Opublikowano

Serio?

Rozumiem że dobra gra bo sam nią przeszedłem ale o czym niby można pisać w dziale o tej grze poza problemami "nie chce mi się włączyć"?

W tej grze nie ma nawet multiplayer i dział świeciłby pustkami, nie.

Zgadzam się.

Ew. można by dodać do inne FPP

giphy.gif ­

Opublikowano

Serio?

Rozumiem że dobra gra bo sam nią przeszedłem ale o czym niby można pisać w dziale o tej grze poza problemami "nie chce mi się włączyć"?

Zgadzam się z tym Panem. NIE

Opublikowano

Serio?

f

Opublikowano

Przez kilka tygodni może i byłby ruch ale potem jak inne stare gry dział zostanie usunięty lub przeniesiony jako poddział także jestem na nie. 

Opublikowano

Serio?

Opublikowano

To że gra jest dobra to nie znaczy że musi być o niej dział. To typowa singlówka, przejdź i zapomnij. Nie.

Opublikowano

To że gra jest dobra to nie znaczy że musi być o niej dział. To typowa singlówka, przejdź i zapomnij. Nie.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Serio?

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Serio?

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jak widać zdania podzielone,co do postów wyżej sądzę iż dział się przyda do pomaganiu w instalacji,misjach nowościach itp to nic że nie ma multiplayer.

Opublikowano

Dla zwykłego singla? Na nie. 

Bezsens ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

A ja mam pytanie do panów wyżej, mamy dział Singleplayer, co nie?

Po za tym to byłby dział testowy, tzn. że zostanie sprawdzona w nim aktywność, może się przyjmie, może nie.

Tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...