Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Usunięcie wiadomości po śmierci gracza.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem czy da się usunąć lub zmienić napis jak ktoś dednie kogoś to pisze

Gracz (nick) został zabity przez Gracza (nick) da się to usunąć ?? jak tak to prosze o odpowiedż

I jeszcze jakie permissje dodać żeby mogli kupywać i sprzedawać na taliczkach essentials mam plugins

dałem tabliczke np.

[buy]

1

322:1

$500

Prosze o pomoc

Opublikowano

Co do wiadomości kto kogo zabił możesz wyłączyć w essentials→ confing (musisz poszukać). Powinna być linijka "death-message" i zmieniasz na false.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

ok dzięki to Death-message działa ale mam pytanie enchant na tabliczkach jaka permisja ?

Opublikowano

ok dzięki to Death-message działa ale mam pytanie enchant na tabliczkach jaka permisja ?

Kolega wyżej już podał.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Masz tu wszystkie permissions do używania tabliczek:

essentials.signs.use.balance essentials.signs.use.buy essentials.signs.use.disposal essentials.signs.use.enchant essentials.signs.use.free essentials.signs.use.gamemode essentials.signs.use.heal essentials.signs.use.info essentials.signs.use.kit essentials.signs.use.mail essentials.signs.use.protection essentials.signs.use.repair essentials.signs.use.sell essentials.signs.use.spawnmob essentials.signs.use.time essentials.signs.use.trade essentials.signs.use.warp essentials.signs.use.weather

A tu masz stronę ze wszystkimi permisjami z essentials:

http://wiki.ess3.net/wiki/Command_Reference/Perm

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...