Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Druga osoba wbija na serwer = CRASH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, mianowicie: mam serwer minecraft bukkit no hamachi i jak mój kolega jest na tym serwerze to wszystko śmiga bez lagów i.t.p. problem jak wchodzi druga osoba serwer się "crashuje" dodaje crash report w załączniku 

Proszę o pomoc. 

Z góry dziękuję. 

2.png

Opublikowano

Zmień spigota na craftbukkit. Miałem ten sam problem.

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Zmień spigota na craftbukkit. Miałem ten sam problem.

mam bukkita ...

Zaaktualizowałeś bukkit ?

nie, a jak to zrobić? trzeba tylko podmienić craftbukkit.jar na nowszy, czy coś jeszcze?

2.png

Opublikowano

mam bukkita ...

nie, a jak to zrobić? trzeba tylko podmienić craftbukkit.jar na nowszy, czy coś jeszcze?

To już widze błąd, wgraj spigot'a 1.7.9 i nie powinno wywalać :>

Opublikowano

Jak na razie to zaktualizowałem serwer na 1.7.9 (miałem 1.7.5) tylko teraz mam problem z minecraft zyczu. Jak chcę go uruchomić to pisze "Trwa instalacja modów..." i wyskakuje INFO, a w nim:post-936101-0-58998700-1407756970_thumb. proszę o pomoc

post-936101-0-58998700-1407756970_thumb.png

2.png

Opublikowano

"Proces nie może uzyskać dostępu do pliku ponieważ jest on używany przez inny proces" Robiłeś to jak miałeś juz 1 minecrafta włączonego?

Opublikowano

heh, spoko wyłączyłem minecrafta w tle, i już się ładuje tylko, że potem znika launcher i... nic :(.  normalnie to się włączał MC. 

2.png

Opublikowano

heh, spoko wyłączyłem minecrafta w tle, i już się ładuje tylko, że potem znika launcher i... nic :(.  normalnie to się włączał MC. 

Polecam pobrać KeinettLauncher lub inny launcher non-pmreium :>

Opublikowano

Jak na razie to zaktualizowałem serwer na 1.7.9 (miałem 1.7.5) tylko teraz mam problem z minecraft zyczu. Jak chcę go uruchomić to pisze "Trwa instalacja modów..." i wyskakuje INFO, a w nim:post-936101-0-58998700-1407756970_thumb. proszę o pomoc

Zmień na Minecraft by keinett Gdyż Minecraft by Życzu posiada bugi typu: Crash logowania, Strasznie długie lagowanie!{wady} Zalety: Można mody dawać odrazu.....

Keinett: {wady}Musisz samodzielnie instalować mody.. zalety: Szybko się włacza, Brak Crasha itp..

Do sprawy:

Twój serwer jest na 1.7.9

A połowa pluginów ma system 1.7.2-1.7.5 Więc musisz pobrać najnowsze pliki serwerowe.

yi8xSL.png

Opublikowano

Ok. teraz pytanie czy da się zmienić werjsę minecraft'a KN i jak tak to jak to zmienić? Bo chcę zobaczyć czy będzie serw. działał z zaktualizowanym silnikiem na 1.7.5 

dobra już mam 1.7.5

2.png

Opublikowano

@bitaspl Tak da się,są najnowsze aktualizacje itp co do zyczu to spróbój usunąć .minecraftzyczu i .minecraft ale wątpię żeby pomogło p.s Polecam Keineta 

Opublikowano

Dobra, Dzięki Koledzy za pomoc! Serwer działa, Minecraft KeiNett też i wszystko jest GIT :D.  a tak wgl zapraszam serwer 1.7.5! pierwsze 7 osób dostaje VIPA!!!!! IP: 213.238.71.131 ! Temat uważam za zamknięty :)

2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...