Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RP w Turcji

Hanataji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam problem... Jestem na Tureckich serwerach i chcę przenieść się na EUNE. 
Mam PSC za 50zł i powinno starczyć według kalkulatora na ich stronie ale nie przyjmuje mi bo nie jest z tamtego regionu. 
Jak kupić RP na tym serwerze? 

9cb1d98d5ebea49ce20d90e68efcf7fa.jpg

Opublikowano

DA, mozesz byc wspanialomyslnym czlowiekiem i z racji tego iz nie mozesz poniesc zadnych korzysci z posiadania tej o to PSC  podzielisz sie kodem z  forumowiczami tej o to strony

Opublikowano

co wy gadacie napisz do supportu oni to zrobią tak że bedziesz musiał na jakims koncie doładować to PSC wtedy podasz nick i dane tego konta potem przeniosą cię z turcji na eune a rp zniknie z kąta eune TYLKO NAJPIERW DO SUPPORTU NAPISZ

Opublikowano

Napisałem do supportu i oni mówią, że nie mogą przenieść RP między kontami...
A RP w Turcji jest tańsze i mi nie styka PSC za 50zł brakuje 420RP...

5a1edce0ac.png

be1d14c48c.png

Ponieważ nie możesz zakupić RP na Twoim obecnym serwerze samodzielnie to mogę Ci w tym pomóc. Jednak abym mógł to zrobić, kup proszę kartę Paysafe lub Prepaid o wartości wystarczającej na zakup transferu (2600 RP) - niestety nie ma możliwości, abym przeniósł zawartość z jednego konta na drugie. Zrealizuję tą kartę i dodam RP na Twoje konto. Dzięki temu będziesz mógł zakupić transfer w zakładce „Konto/Account”.

Opublikowano

co wy gadacie napisz do supportu oni to zrobią tak że bedziesz musiał na jakims koncie doładować to PSC wtedy podasz nick i dane tego konta potem przeniosą cię z turcji na eune a rp zniknie z kąta eune TYLKO NAJPIERW DO SUPPORTU NAPISZ

Taki c**j pisałem im że 3 razy i ci nie przeniosą gowna

@top tam psc mi nie działa only pipal z ełro

Opublikowano

Przeniosa.. Tyle że nie możesz dodac psc do konta, piszesz do suppa, podajesz im kod a oni doładowują ci rp. Ja mam ten sam problem tyle że ja nie chce się przenies lecz kupić skiny żeby szpanowac.

Opublikowano

Napisali ze mam im podać PSC a oni mi kupią RP.. Tylko problem w tym że nie wiem czy kupią za turecka walutę czy za polską...
Jak wiadomo bardziej opłaca się za turecką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...