Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeaveB

ar_turok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wczoraj złapałem bana na 1 dzień , bo musiałem pilnie wyjść. Dzisiaj , jak chce wejść ( zalogować się) to piszę , że ban jest do 11.08.2014 . Jest jakaś ustalona godzina , do której jest ten ban >??

Modki to dźiffki

Opublikowano

Nie rozumiem placzkow mowiacych ze za jedna gre dostali bana 

ZA JEDNA GRE NIE DOSTAJE SIE BANA

Co do afk jesli nie potrafisz zorganizowac sobie 30 min dla rozrywki nie graj w taka gre bo niszczysz ludziom przyjemnosc z gry

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

@Lavilos Ja też nie rozumiem polaczków , którzy nie rozumieją , co polaczki piszą. Czytania ze zrozumieniem powinni uczyć w szkole podstawowej , wróć do niej ;)

Myślisz , że każdy ma czas , żeby nolajfić przed lolem ?? nie ma życia realnego ?? . Co by się stało , gdyby np ktoś z twoich bliskich miał zawał , coś w tym stylu?? Zostawiłbyś wszystko , czy dalej byś grał w lola , żeby nie psuć rozgrywki innym ?? Czasami są takie sytuacje , że lepiej jest pomóc komuś , i dostać tego zasranego bana ... zamiast naqqrwiać w lola 25/8 jak niektórzy ... zrozum taką sytuację -_-

Modki to dźiffki

Opublikowano

@ar_turok skoro ktos z twoich bliskich ma problemy z sercem spedzaj czas przy nim a nie graj w lola :)

POWTARZAM nie dostaje sie bana za jedna gre! Kto tu powinien wrocic do podstawowki... :)

Ta gra jest specyficzna nie mowilem nigdy o graniu przez 24/7 tak jak probowales mi to wmowic gram 2-3 gry dziennie jesli nie potrafisz sobie zorganizowac czasu przez problemy w domu ze zdrowiem czy cokolwiek innego zwyczajnie nie zaczynaj rozgrywki albo graj z botami :) 

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

@Lavilos Nadal te problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu ... GDZIE! w 1 poście widzisz , że wyszedłem z gry 1 raz?? możesz zacytować?? To z problemami to był oczywiście przykład , ale jak napisałem już , złe zrozumienie tekstu ... może wyprawkę sobie kup ...

Odpowiedzi w tym temacie różnią się w cholerę ... chyba nikt nie ma o tym pojęcia ...

@PS. Gdybyś był łaskaw do odpowiedzi na moje pytanie byłoby mi miło , a tak tylko raportem nagradzam

Modki to dźiffki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...