Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 14 Lagi spowodowane Padem ...wat ?!

oski990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Założyłem kolejny temat bo na tamtym odezwała się tylko jedna osoba chętna z pomocą...Nieważne

Przeczytałem na innym forum, że jakiś gościu miał identyczny problem (Zacinanie się gry podczas meczu)

napisał mu ktoś aby odłączył pada od kompa i grał na samej klawiaturze.

Więc ja również odłączyłem pada (od xboxa 360).

To co najbardziej mnie z irytowało że przez jakieś 4 dni próbowałem rozwiązać problem i żaden sposób nie działał

a powodem ścinek był.....      Pad.

nigdy w życiu bym nie pomyślał że mój pad jest powodem tych głupich i wnerwiających Ścinek

jakby coś to nie chodzi mi o gre online bo i tak mam za słabego neta ...

grałem na Szybkim meczu

Co może być spowodowane tym że pad jest powodem ścinek??

Filmik na którym grałem na padzie i widać wyraźnie,że Zawodnicy Poruszają się w zwolnionym tempie i ogólnie miałem z 15 fps.

https://www.youtube.com/watch?v=twlrGf4SQ0U&list=UUWMhzdaYlUsc67JyCqilc0w

sora że nagrane drukarką

A tutaj efekt chodzenia gry po odłączeniu pada i grania na samej klawie.

https://www.youtube.com/watch?v=DivS25I6D98&feature=youtu.be

Możecie mi powiedzieć,że:Rozwiązałeś problem i nie masz lagów to poco piszesz nowy temat i że tylko zaśmiecam Forum itp.

lecz pisze to dlatego,że ktoś może ma ten sam Bug (zauważyłem że sporo ludzi miało ten Problem)i ten temat  w jakimś stopniu na pewno nie tylko mi pomoże.

Drugi powód to taki że grać w fife na klawie to tak jak poprosić o pizze bez ciasta - troche bez sensu (tak wiem dobre porównanie) xD

liczę na dużo pomocnych postów :P

Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Być może pad jest uszkodzony, lub niekompatybilny z FIFA. W innych grach, jeżeli grasz padem też tak masz?

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Być może pad jest uszkodzony, lub niekompatybilny z FIFA. W innych grach, jeżeli grasz padem też tak masz?

pad działa bo włączyłem xboxa 360 i chodziłem po menu i wszystko działą co do innych gier, odpaliłem BF3 i miałem tyle samo FPS na klawie i na padzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...