Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupywać battlefield'a? PS/PC

SpyrekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się was zapytać czy w ogóle się opłaca kupować bf'a 4. A jeśli tak to na jaką platformę? Playstation czy PC?

Opublikowano

Po pierwsze: kupować

Po drugie: Opłaca się na pc, jeśli on uciągnie tą grę.

Opublikowano

Gra jest dobra mimo iż jest masa błędów które prędzej czy później zostaną naprawione to da się pograć, trochę ludzi wykorzystuje te błędy np. technik z paczką amunicji to troszkę denerwuje taki typek się uprze na ciebie i nici z latania bo będzie stać i namierzać, teraz jest bf4 przez tydzień za darmo, zagraj sobie i sprawdź nie wiem czy na ps też jest free, ja Ci tylko mogę powiedzieć, że lepiej będzie kupić na PS nie będziesz mieć problemów z lagami jeśli komputer Ci nie udźwignie czwórki.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Battlefield 3 jest o wiele lepszy od 4. Czwórka jest bardzo niedopracowana pod względem wszystkiego według mnie. Jeżeli umiesz grać na padzie w FPSy to kup na konsole, jeżeli wolisz myszkę to wersja PC.

Opublikowano

Nie prawda że jest nie dopracowana, kupiłem 3 i 4 w dniu premiery i zdecydowanie wole 4. 

Po pograniu w czwórkę przez pół roku nie umiałem kompletnie grać w 3. W czwórce masz ogromną możliwość personalizacji wszystkiego a bugów? Od kiedy gram to znam tylko ten na przeładowywanie broni po przeskoczeniu przeszkody i jakoś nie wiem, nie przeszkadza mi to w ogóle i nie robi żadnej różnicy, jak PC Ci uciągnie to zdecydowanie 4. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...