Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy koniec sezonu ?

skrall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Orientuje się ktoś kiedy mniej więcej może być koniec sezonu i ile trzeba niegrać żeby spaść z gold V do silver I ?

Z góry dzięki za odpowiedź.

-

Opublikowano

Hmm kiedy się skończy to nie wiem... ale wiem że nie grając 28 dni spada kilkadziesiąt lp więc raczej będziesz już w silv 1 może nawet 2 :P

4 tygodnie wystarczą.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Dzięki a np jak mam już te 0 lp w goldzie V bo trolle albo mi nie idzie to jak będę przegrywał to będzie spadek do S I ? Bo kurde to co się ostatnio dzieje na rankedach to porażka totalna.

-

Opublikowano

wg op.gg Średnie MMR dla tej ligi wynosi 1,547.

1,474 MMR

nie wiesz takim stronom 

by spasc możesz nie grać 28 dni (lub 24)

sezon pewnie sie skonczy w pazdzierniku pod koniec

@MistrzMaster ale pytal ile dni moze nie grać, wiec odpowiedziałem  <_<

­

Opublikowano

MI wiadomo tyle że spadniesz jak mmr twoje będą strasznie niskie jak na twą dywizje potem ponoć dostajesz ostrzeżenie o zagrożeniu spadnięcia (nie jestem pewien na 100% wiem że ktoś tak gadał kiedyś)

Opublikowano

yasuo mam, a co do spadania to na forum league of legends wyczytałem że z golda nie można spaść przegrywając gry tylko przez niegranie przez chyba 28 dni. Mit ?

-

Opublikowano

yasuo mam, a co do spadania to na forum league of legends wyczytałem że z golda nie można spaść przegrywając gry tylko przez niegranie przez chyba 28 dni. Mit ?

Ale dostaniesz skorke ktorej nie bedzie mozna kupic, takze warto.

Ciezko powiedziec czy spadniesz czy nie, ale chyba mozna spasc na 0 lp jak se zepsujesz mmr i bedzie na poziomie silvera. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Ja bym nie radził spadać bo gracze w goldzie dostana yasuo+skina

a skąd takie info, bo nie w temacie jestem ;-;

może ktoś link na pw podesłać? xD

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

nie wież takim stronom 

by spasc możesz niegrać 28 dni (lub 24)

sezon pewnie sie skonczy w pazdzierniku pod koniec

@MistrzMaster ale pytal ile dni moze nie grać, wiec odpowiedziałem  <_<

@randomnoob1337 nie wież nie wież nie wież, niegrać niegrać niegrać niegrać XDDDDDDDDDD

a skąd takie info, bo nie w temacie jestem ;-;

może ktoś link na pw podesłać? xD

Tego nie wiadomo, ten typek sobie to wział z nieba bo nikt nigdzie takiej informacji nie potwierdził

Opublikowano

@randomnoob1337 nie wież nie wież nie wież, niegrać niegrać niegrać niegrać XDDDDDDDDDD

Tego nie wiadomo, ten typek sobie to wział z nieba bo nikt nigdzie takiej informacji nie potwierdził

pre-sezon bedzie pewnie miesiać/dwa po mistrzostwach, mistrzostwa we wrześniu więc?

­

Opublikowano

Sezon konczy sie zawsze po mistrzostwach , a one raczej beda gdzies pazdzernik/listopad.

MC KONDUKTOR 

Opublikowano

pre-sezon bedzie pewnie miesiać/dwa po mistrzostwach, mistrzostwa we wrześniu więc?

Chodzi mi o skin do yasuo, nikt go nie potwierdził :)

Opublikowano

Sezon pewnie skonczy się tak jak zawsze w połowie listopada. A tak pozatym jak się boisz to graj raz na tydzien 1 mecz duo z kims. jak wbijesz okolo 50+ pkt to nie graj i po miesiacu znowu zagraj mecz lub dwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...