Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy temat.

bubencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak.

W sumie nie wiem po co robie ten temat. Zastamawiam sie wlasnie nad zyciem, grami i wielkimi korporacjami. Pierdole to wszystko. Mam 16 lat. Wypilem kilka piw. Najebalem sie i chyba zakochalem. Dziwny trip. Nigdy tak nie mialem po alko. Moze jestem gowniazem... Moze dla ciebie jestem zwyklym gnojem ktory chce na siebie zwrocic uwage. Sam juz nie wiem. Wlasnie slucham sobie slonia. Bylem wlasnie na fajce. Kupilem sobie dzis fajki ruskie za 7 zl. I poszedlem o 12:45 na fajke na przystanek. Szedlem bez butow, bez koszuki. W samych spodenkach. Moze to przez muzyke, moze przez alko. W sumie to sam nie wiem. Naprawde wiem ze moje slowa nie maja zadnego sensu. Jestem przecietnym nastolatkiem. Gram sobie w lola, a wieczorami ide gdzies z ziomkami. Ale dzisiaj mi odpierdala. I teraz nie wiem czemu to wszystko pisze. Na prawde. To co dzis przezylem bylo dziwne. Zamierzalem jechac tam tylko po tp, aby zamoczyc. Po prostu chcialem zaruchac. Ale mi odjebalo i zakochalem sie w innej. I tak to sobie pisze, nie wiem czy ktos tak mial, ale wiem ze jesli ktos to przeczyta to kaze udac sie do specjalisty. Na prawde mlje dzisiejsze zachowanie jest dziwne. Nawet sam tego nie rozumiem. Pomysl. Napiles sie troche i zakochales. Wracasz do domu i idziesz spac. A ja ? Mi odpierdala. Dzwonie do kumpla, gadam, koncze. Ale dalej mi odpierdala. Zchodze na dol. Otwieram taras, ide na droge, odpalam szluga i pale. I chuja mi to da. Po prostu musze.. Mimo tego ze sam wiem ze nie jestem od niczego uzalezniony. Wyszedlem na pole, bo mnie rozpierdalalo gdy tak sobie lezalem. Ale na polu caly sie trzeslem z zimna i strachu. Strach, ze mnie ktos zobaczy, przylapie, o polnocu na przystanku bez butow. A teraz wrovilem, i wyjebka. Leze i pisze jakies gowna. Moze po prostu musialem sie wygadac. Nara, pozdro, dobranoc.

Yes...

Opublikowano

Platoniczna miłość , brak kolegów i miłości ze strony rodziców ? Gdy ci smutno , gdy ci źle weź żyletkę potnij się 

Nara, pozdro, dobranoc.

Nara , obyś rano nie wstał . Życzę ci spokojnej śmierci we śnie .

Boże , dlaczego tacy ludzie się rodzą ? Najebać się , słuchać rapu , za ruchać , zapalić , grać w LoLa ( nic nie mam do normalnych graczy tej gry ) , nie zdobyć żadnego wykształcenia , brać zasiłek na alkohol , papierosy i dziwki , zachorować na raka płuc i leżeć ze zgniłą wątrobą i leczyć się za pieniądze podatników ? To totalna "wyjebka" ! To jest twój cel życiowy ? 

bez gif

Opublikowano

Zamknę to wcześniej bo nie chciałbym rozdawać potem warnów za wrzuty na autora tematu.

Jak pijesz i wiesz, że Ci odbija to nie siadaj do komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...