Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki 150zł

KKim Ir Sen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może superlux hd 681 evo?

Polecam. Lepsze od zwyklych "681". Dobre sluchawki do domu, ale malo portable. Na pewno jedne z lepszych na tej półce cenowej.

Na Creative Fatality nie patrz, jesli chodzi Ci jedynie o sluchanie muzyki i nie chce mica.

#don't care

Opublikowano

A może superlux hd 681 evo?

Dokładnie tak jak mówił Naiko. Najlepsze w swojej półce cenowej. Superlux HD681 miażdżą, a Evo V2 to tylko ich lepszy następca. Lepsze brzmienie i przede wszystkim wykonanie, co brakowało zwykłemu HD681. Brałbym w ciemno wszystko co wychodzi od tej firmy. Dodatkowo są sprzedawane z dodatkowymi welurowymi padami, także można je wykorzystać ;)

Opublikowano

Żeby nie robić nowego tematu jakie polecacie słuchawki Z mikrofonem najlepiej za cene 100-170 zł . Tylko do słuchania muzyki i gadania na ts. Zależy mi na wygodzie żeby ucho się nie męczyło przez godzine słuchania. 

Opublikowano

Mam teraz na głowie Superlux hd mk evo II i są po prostu z*******e. Nie są to słuchawki na dwór, bo są ogromne, ale w domu znakomicie się sprawdzają. Dodają też fajne gratisy.

Opublikowano

http://www.komputronik.pl/product/96038/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/Creative_Headset_HS_800_Fatal1ty_Gaming.html

A czy te słuchawki się nadają ? . Kolega je ma już 2 lata i mówi że są bardzo fajne , siedzi po kilka godzin dziennie na komputerze i nie bolą go w ogóle uszy a oto mi chodzi. Chyba je kupie bo moge iść bezpośrednio do sklepu

tylko nie te, nie wspominal, że mu gorąco w uszy?

juz lepiej te

http://www.komputronik.pl/product/110426/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/Creative_Sound_Blaster_Tactic_3D_Alpha.html

­

Opublikowano

On mówi że nie jest mu gorąco , ma je już dwa lata i użytkuje 6 godzin dziennie + , poleca je a na stronce mają 8,5 ocene i dużo pozytywnych opini więc chyba je wezme :)

Opublikowano

@cf2Rekin Przeczytaj ten temat od początku do końca i może wyciągniesz wnioski.

Tak no każdy poleca te superluxy ale ja ich nie chce ! potrzebuje słuchawek z WBUDOWANYM mikrofonem a nie kupionym oddzielnie.

a po 2 Dlaczego tak hejcicie te fatality ? na różnych stronkach bardzo dobrze o nich piszą.. Widać że forum wyłącznie o grach :/

Opublikowano

Jakie to "różne stronki"? Samosia.pl?

Nie hejtujemy, tylko stwierdzamy fakt, że są bardzo wątpliwej jakości.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

forum.pclab.pl     

komputronik.pl

morele.net

ceneo.pl

skapiec.pl

x-kom.pl

Wszędzie pozytywne opinie , mój kolega mówi to samo tylko na tym forum ludzie wymyślają inne słuchawki. Tak czy siak dzięki za opinie ale ja swoje już wybrałem. :)

Opublikowano

Ludzie doradzają ci najlepiej jak się da a ty wybrzydzasz? W tej cenie lepszych nie ma. Dobre słuchawki z mikro to zaczynają się od 300zł bo wtedy dźwięk jest na należytym poziomie w parze z wykonaniem. Inaczej jak taniej. Bierz te Evo/668b i Zalmana i masz najlepiej.

A opinie z forum pclab to możesz sobie...

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

CREATIVE FATALITY GAMING

-swietny mikrofon

-idealnie wygluszaja otoczenie

-wygodne

-fajny design

-dobry dzwiek

bierz w ciemno ja dalem za swoje 130 i polecam goraco

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Najlepiej jakby było wiadomo że tematy typu "mikrofon/ słuchawki do xxx zł" to się w dziale Komputery pisze. Bo tutaj to każdy zachwala to co ma nie mając porównania na inne.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...