Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczynanie streamowania!

pglod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam pytanko chcialbym zaczac streamowac:)

Gralbym na smurfie gold + only jungle chyba ze zajete :)

Mam calkiem dobry mikrofon + fajna playliste upload ponad 3mb + bardzo dobry mikrofon + mam gadane + mam grafike pod streama :)

Teraz jak sie wybic? Czy wystarczy robic streama co 2dni?

Co jesCze polecacie na poczatek :)

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Jak się wybic? Miej znajomosci. Zaplac np. rockowi 500 zl za polecenie, ale najpierw musisz od czegos zaczac. Nie wiem tez czy za takie grosze rock cie poleci. A co do mikrofonu to jaki masz?  Musi byc na prawde bardzo dobry, pierwsze wrazenia sa najwazniejsze

XrgAYyk.png

Opublikowano

Jak się wybic? Miej znajomosci. Zaplac np. rockowi 500 zl za polecenie, ale najpierw musisz od czegos zaczac. Nie wiem tez czy za takie grosze rock cie poleci. A co do mikrofonu to jaki masz? Musi byc na prawde bardzo dobry, pierwsze wrazenia sa najwazniejsze

Mam blue yeti

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Zaloz fp. Reklamuj sie na grupach na fb.. Rob konkursy. Badz soba ;) W koncu ludzie sie zejda. :D

No wlasnie nie. Ludzie sami nie przyjdą, musi byc jakis powod zeby mieli go ogladac. Myslisz, ze ludzie tka po prostu szukaja nowego poczatkujacego streamera?

XrgAYyk.png

Opublikowano

No nie mam funpage na ktorego dziennie wchodzi duzo osob + jestem redaktorem na fp z 10k like : >

lubie sie spowolnic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...