Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] RPG + Hardcore ciekawe ? nudne ? żałosne ? fajne ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się was zapytać czy chcielibyście kiedyś ujrzeć na serverze hardcore smak RPG.

Bo mam dużo ciekawych pomysłów na urozmaicenia dla servera ale się was pytam czy to dla was było by ciekawe i czy byście grali.

Proszę o sensowne odpowiedzi.

Oczywiście możecie dawać pomysły co można dodać. :)

Opublikowano

Ja bym posmakował Survival+Frakcje+RPG z jakimiś dobranymi i fajnymi pluginami :)

Cieszyłbym się gdyby nie było dropston'a, ale w tych czasach to raczej nie możliwe...

Opublikowano

RPG + Hardcore? Brzmi rewelacyjnie, a na dodatek dodałbym do tego właśnie klasyczne wydobycie surowców. Kurcze wtedy to byłby ten smaczek Minecraft'a, a nie pójście na łatwiznę.

25337_1.png

Opublikowano

Na pewno wielką uwagę zwracam na komentarze Gruby1230 będzie frakcje + survival + rpg

Ale jeśli chodzi o drop to będzie troszkę inny niż jakiś drop ze stone.

2014 r. Będzie coś nowego więc czekajcie bo warto :)

Opublikowano

@MrTrzyem coś się zapowiada super! Moim zdaniem takie coś jest super pomysłem, ciekawym, fajnym i oryginalnym. Jak będą ogarnięte pluginy, ogar administracja, i coś nowego no pewnie, że bym zagrał ;)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Dlatego możecie podawać różne ciekawe propozycje. :) Ale jeśli o sam server mam mapę tylko pluginy robię. Na serverze będą same nowości o to się nie martw :)

Opublikowano

Ciągle pierdzielisz, jakie nowości ;d Plugsy z neta to nie nowości. Ludzie grający na HarCorach przyzwyczaili się do seta prot4 miecz 5/2 koxy i potki a ty im będziesz dawał jakieś miecze drewniane sharpness 15 ;d HardCore to taki tryb, że wiele nie zmienisz ;d  

Opublikowano

Widać @kuba5989 że nie wiesz co to orginalny server. Pluginy z ineternetu HAHAHAH ale się uśmiałem.

Widać że gimba. Poświęcam tyle czasu by robić wszystko jak należy a tu gościu wyskakuje "Hardcore to hardcore".

Wiesz co to Hardcore + RPG ?

Dobra czekam na dalsze sensowne odpowiedzi nie mam czasu na niego. :)

Opublikowano

Proszę nie pisać, że gimba itd. ;d Nie ma sensu taka dyskusja ja Cie nie obraziłem więc ty też mnie nie obrażaj ;)

Według mnie te dwa tryby się nie kleją... To ty nie wiesz co to jest orginalny serwer ;d Uwierz ameryki nie odkryłeś tym trybem ;d

Opublikowano

Proszę nie pisać, że gimba itd. ;d Nie ma sensu taka dyskusja ja Cie nie obraziłem więc ty też mnie nie obrażaj ;)

Według mnie te dwa tryby się nie kleją... To ty nie wiesz co to jest orginalny serwer ;d Uwierz ameryki nie odkryłeś tym trybem ;d

Hardcore i RPG się nie kleją ?

super pomysł bo będzie troche jak w normalnym życiu a nie że 10000000000000000000000000000000000000 żyć i beboki biegają i piszą kto mi da to i tamto :)

Opublikowano

Tak, dość fajny pomysł, lecz nie popieram kolegów wyżej i nie chcę klasycznego dropu bo wtedy xray on i koniec gry... Możesz wymyślić jakiś autorski drop.

Opublikowano

Jeśli chodzi o drop będzie w 100% autorski. :) Na żadnym serverze tego nie widziałem więc postanowiłem że takie coś zrobie ;)

Opublikowano

Tak.. wiem że fajny jest drop normalny.

Ale ten xray Ahh. Wiem że jest anti-xray ale problem taki że ludzie znajdą sposób jak to złamać.

Jak będę w domu to jak będziecie chcieli to pokaże wam jak to wygląda mój autorski pomysł :)

Opublikowano

@kuba5989 to nie pisz głupot.

Robię coś orginalnego.

Zamknijmy kłótnie bo pisanie nie ma sensu :P

Dobre już nic nie mówię, ale pamiętaj nie mów, że pisze głupoty, wyrażam tylko swoją opinię, jeśli się nie mylę do tego mam prawo? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...