Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoLReplay problem

ChEeFo2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie wszystko jest ok. Nagrywa, pokazuje, że są. Lecz gdy chcę odtworzyć jakąś to pokazuje się tylko ekran ładowania bohaterów i dalej nic, nie wiem o co chodzi bo to ważne.

@Edit

Po chwili pojawia się komunikat, że nie może pobrać danych ze spectator modea.

Deadboy

Opublikowano

Po co używać lolreplaya. Gówno nigdy nie działało, nie działa i nie będzie działać poprawnie. Wchodzisz na op.gg na swój nick i w momencie rozpoczęcia gry naciskasz ładny czerwony przycisk i się nagrywa. Potem możesz w tym samym miejscu ściągnąć replaya.

Opublikowano

@MikiQ22

Co twoja odpowiedź wnosi do tematu? Lol replay potrzebny mi jest bo jakiś xin miał bola i było to widać jak flashuje przed moim ultem(riven). Flashował od razu jak kliknąłem R a raczej nie był to koreański chellenger.

Deadboy

Opublikowano

@MikiQ22

Co twoja odpowiedź wnosi do tematu? Lol replay potrzebny mi jest bo jakiś xin miał bola i było to widać jak flashuje przed moim ultem(riven). Flashował od razu jak kliknąłem R a raczej nie był to koreański chellenger.

To, że na tej stronie masz replaya który DZIAŁA a nie. Przeczytaj jeszcze raz co napisałem. I na następny raz pisz o co chodzi odrazu. LoLreplay nie działał dobrze, nie działa i nie będzie działać tak jak już napisałem. Na przyszlość polecam to op.gg. Skąd mogłem wiedzieć, że chciałeś coś co już było i masz to nagrane tym s**t nie działającym programem?

Opublikowano

"Lecz gdy chcę odtworzyć jakąś to pokazuje się tylko ekran ładowania bohaterów i dalej nic, nie wiem o co chodzi bo to ważne." 
Przecież jest napisane, że chcę coś odtworzyć a nie włącza się.

Deadboy

Opublikowano

Ja p******e, może ten xin fleshował na wyczucie? jak ja tego nie lubie ktoś kogoś ogra to od razu wyzywany jest od cheatów -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...