Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzisz o takim serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o tuz tak robie taki nietypowy typ Hardcore

iConomy+hardcore+Frackje [hadcore+frakcje ma pspmagister]

Życie za diax

Na start 3 życia

Max 10 żyć

Możliwość sprzedawania i wkupywania itemek.

Ranga [Premium]

Mają tylko efekty, enderchest  i sadzenie Gigantycznych drzew [Nowość!} omieniecie bana po 5 śmierciach ma 0 żyć grasz dalej

ss'y

http://iv.pl/images/13690380577989867187.png

ss'y tworzenia

http://iv.pl/images/47411877758804829664.png

Drop jest tak sam jak u skkf'a

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Za oryginalny ten pomysł nie jest, ale myślę, że gdybyś pomyślał jeszcze nad urozmaiceniem serwera to może się uda. Na chwilę obecną twój projekt to zwykły HARDCORE, nie widzę w nim czegoś "nietypowego".

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Za oryginalny ten pomysł nie jest, ale myślę, że gdybyś pomyślał jeszcze nad urozmaiceniem serwera to może się uda. Na chwilę obecną twój projekt to zwykły HARDCORE, nie widzę w nim czegoś "nietypowego".

To jest Harcore na życie za diax ale to iconomy+Hardcore+Frakcje

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

Opublikowano

Wow tak bardzo orginalne bo na innych serwerach nie ma pluginu na pieniądze. Nie podoba mi się ten pomysł bo dalej jest to zwykły survival z frakcjami z życiami za diaxy jak na KM.

Opublikowano

Wow tak bardzo orginalne bo na innych serwerach nie ma pluginu na pieniądze. Nie podoba mi się ten pomysł bo dalej jest to zwykły survival z frakcjami z życiami za diaxy jak na KM.

@Mathew. To znajdz mi plugin gdzie gracz może po stracie zycia mieć bana a admin nie to wtedy gedzie Hardrcore z iconomy [mam juz]

Jak ci sie nie podoba nie hejtuj i nie graj

@KAM202 dała juz

Opublikowano

Bardzo pomysłowe +

Jak zrobisz podaj ip na pw ;]

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Popraw zamiast 3 życ daj 5 bo wiesz łatwo dednąć

a max 10 zostaw ale za diax daje 1,5 będzie taki Większy HardCore ;]

yi8xSL.png

Opublikowano

Bardzo pomysłowe +

Jak zrobisz podaj ip na pw ;]

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Popraw zamiast 3 życ daj 5 bo wiesz łatwo dednąć

a max 10 zostaw ale za diax daje 1,5 będzie taki Większy HardCore ;]

@Arek2222 Maszyne jaka wynajme nie pozwoli na tyle slot ok 200-220 tylko i konto premium  to cena np 12zł na 12 dni 30 zł na 30 dni a PayPalem 35-40 Perm na 3 serie.

Narazie krucho z kasą i nwm jak pójdzie ze szkoła I Tech informatyczna. Więc jak naucze sie Javy będę próbował coś sam napisać :D

Wynajem maszyny ok 210zł 32GB ram 

Wynajem maszyny 320zł    48 Gb ram

Wynajem maszyny 500zł 65Gb Ram

Chyba wezme tą 1 ale potem pomysle czy nie zrobie wtedy 2 Harcore.

Spawn jest w budowie jak ktoś umie zbudować swiniarnie niech save wysle na pw

Dokładnie szukam jakiejśc oryginaljen nawy na server

I tak nietypowo postawiony spawn cody x257 z 64 jak się nie myle

Daje max 3 żyć i 3 zyc na start skript mam

Opublikowano

Ale zakładam licencje że zakaz kopii tego servera

@Edit max 5 żyć na start 5 żyć

Opublikowano

Ok Ok widze dużo pozytywów i 1 negatywna server by wypalił ale muszę załatwić kasę i dobrze się uczyć w technikum te 10 mies pracy i Eula Zrobiły swoje, że udało się zrobić podtyp Hardcore. Jestem też dobrej myśli że się uda.Po 2 nwm kiedy wystartuje Listopad-styczeń jakoś tak .

Pro po tego [może przez to mogą zamknąć temat]:

Szukam 1 HeadAdmina 19-25 lat

Szukam 2 adminów 17-19 lat

Szukam 2 modów wiek 16-18 lat

Szukam 1 Chatmoda 15-17 lat

Cennik mógłbym podać ale nie oficjalny:

Za konto premium {SMS}

Czas 6 dni: 6,15

Czas 11 dni:1,07

Czas 30 Dni: 30,75

[Paypal]

Czas 45 Dni: 32

Czas 90 Dni: 44,50

Ranga na czas Permanentny: 50-55 zł

UB  3,46zł

[Prosze o adminów i uzytkowników, żeby nie myśleli że to handel]  

Opublikowano

f5

Opublikowano
Na systemie tych żyć opierała się niegdyś Kwadratowa Masakra więc proszę cię... Plugin na to jest ogólnodostępny jednak aktualnie nie pamiętam na niego nazwy. Zapewniam cię również, że nikt nie skopiuje twojego pomysły bo to dalej jest hardcore z frakcjami. Poza tym skoro jakakolwiek negatywną opinię o twoim projekcie uważasz za hejt to odpuść sobie. Btw. bardzo fajny cennik. 

@av

Dalej uważam, że nie jest to nic nadzwyczajnego tylko zwykłe hardcore z pluginem na życia.

Opublikowano

Widzialem u pewnego goscia taki typ rozgrywki.Ale niestety mu nie wypalil bo nikt nie gral...Polegal wlasnie na tym typie rozgrywki co ty opisales.Z tymi diaxami za zycie itp

Jesli to ma byc cos orginalnego to pomysl lepiej nad tym typem rozgrywki lub nie bierz sie za hc.

Ps.Jesli chcesz PRAWDZIWY Hc na ktorym kazdy ma rowne szanse nie powinienes dawac cennika z premium..Powinien byc jedynie ub za sms.Nie porownuj sie do serwera skyena..gdyz jemu zalezy na kasie.Jesli to bedzie orginalny tryb i bedzie duzo osob to gracze beda kupywac UB bo nie bedzie chcialo sie im czekac.Radzilbym obnizyc te zycia z 10 na 6. :)

A co do tego dropu to wymysl swoj a nie jak u skkf...Bo jesli tak bedzie to gracze nakopia sobie diaxow i nigdy nie beda mieli bana bo maja np duzo diamentow.Mozesz to zastapic np szmaragdami i dac ich niski drop.

Tak sadze jesli wszystko dobrze zrozumialem.Jesli cos napisalem zle napisz swoj punkt widzenia.

Opublikowano

Jednak sie nie uda bo ten skrypt nie banuje po stracie zyc więc bedzie ban po śmierci ale porosze kogos aby napisał mi żeby 1 komenda uB all graczy.

A premium ma tylko efety i mozliwość sadzenia gigantycznych drzew @dodu1223.

@Mathew. Dla ciebie to survival. Ja szukam skryptu/pluginy aby nie banował  po śmierci admin.

@dodu1223 Znalzłęm b.stary plugin xcraftersa :D i go może uzyje [ale musze zaplacic im]

a tutaj drop

config:
  gracz:
    exp: 2
    diament: 1.0
    szmaragd: 0.3
    zelazo: 1.1
    zloto: 0.9
    proch: 0.65
    redstone: 0.7
    lapis: 0.1
    perly: 0.5
    slime: 0.3
    piasek: 1.1 
    wegiel: 2.5

podane w %

Opublikowano

Kiedyś grałem na amatorskim serwerze tego typu i gra była całkiem spoko, chętnie bym se zagrał na takiej odmianie :) najważniejsze by serwer był ogarnięty (nie że np spawn to jakieś 10 kratkowe gówno) . Cóż ... POWODZENIA! :P

HLpSgK.jpgA like sam sie da!?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...