Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Left 4 Dead 2 - crash po 15 minutach gry

sztuka100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grą Left4dead2 otóż gdy gram na trybie Singleplayer to wszystko jest ok, ale gdy gram multiplayer na splitscreenie z bratem to po +/- 15 minutach grania gra się całkowicie wyłącza 

Parametry mojej maszyny :

CPU : AMD PHENOM X4 965

GPU : RADEON HD 7850 

4gb ram

P.S Jak coś to gram na wysokich ustawieniach choć nwm czy to ma jakieś znaczenie bo ta gra powinna smigać na moim kompie ...

Opublikowano

Gra dawno zainstalowana? proponuje ci zrobić reinstall gry ((w niektórych wypadkach to pomaga)) uruchomić plik .exe jako administrator, także jest sprawa czy to jest oryginalna gra czy piracka? 

Opublikowano

Reinstall nie przyniosl zadnych efektow gra nadal sie wylacza ,moze byc to przyczyna edycji pliku 360controller bo tam musialem cos wkleic zebym mogl grac na splitscreenie , a jesli chodzi i ccleaner to kompa czyszcze nim co 2 dni .

Opublikowano

@sztuka100

Czy grałeś na tym kompie w cs orginalnego lub pirata na multi?

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Reinstall nie przyniosl zadnych efektow gra nadal sie wylacza ,moze byc to przyczyna edycji pliku 360controller bo tam musialem cos wkleic zebym mogl grac na splitscreenie , a jesli chodzi i ccleaner to kompa czyszcze nim co 2 dni .

W CS nie gram i nie gralem lecz mam kilka gier scrackowanych takie jak betterbloc i sniperelitev3 reszta gier to fifa 14 i minecraft oryginalne .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...