Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G1-jak je kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 16 lat nie moge miec konta w banku a na poczcie nie chce robic przelewów. Zna ktos jakis sposób na kupienie g1 lub nabicie w jakis latwy sposó Tylko prosze nie mówcie o karcie paysefcard bo w moim miescie nie doladuje. Słyszales ze jest jescze jaki sposób zrobienia przelewu w żabce mógł by mi ktoś to wytłumaczyć

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hmm no ale nie musisz iść na pocztę

możesz iść do banku i tam zrobić przelew jak na poczcie nie musisz mieć konta w banku

hmm są też ajencie do płacenia za rachunki tam też możesz zrobić przelew ( tzn zapłacić jak na poczcie)

hmm możesz iść do żabki, carrefoura lub inny market i tam zapłacić polega to na tym samym jak poczta i bank

tzn wypełniasz ten druczek z poczty i dajesz im i dajesz kase a oni wysyłają

hmm a to jeden masz sklep

karte paysafecard możesz kupić w każdym markecie (bynajmniej u mnie tak jest) ehh poprostu szykać si się nie chce ;phehe

to masz dałem ci kilka sposobów jak kupić ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

pocztą i bankiem najłatwiej

a czemu nie chcesz pocztą przelewów robić?

przecież nie przepadną ci pieniądze po wpłacie :)

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

Ja tam sobie sms-em kupiłem w kilka sekund,nie mam co robić z abonamentem bo i tak rzadko dzwonie ;p.

buttonRapideo.png

nat1o.png

Opublikowano

1akatsuki1 tak możesz kupić w żabce biedronce albo polomarkecie i w kiosku tam gdzie mają taką maszynke gdzie się doładowywuje telefon to jest taki wydruk kartki takiej mały to samo się robi z paysaf card czy jakos tak xD no prosisz o karte to paysaft card tak samo jak o doładowanie telefonu tylko że mówisz ze chcesz karte paysaft a nie o doładowanie telefonu i pan/pani ci wydrukuje kartke taką i będzie napisany PIN i przepisujesz tam do gamer first 20 zł i masz bonz na 30 dni premke albo 400G1 a za 40zł czy tam 35zł masz 800G1 albo nie wiem jaka tam jest premka za to chyba silver albo gold xD

Pomogłem Daj 5 lub +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...