Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką część kupić?

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Stęskniłem się trochę za starymi czasami, kiedy to całe dnie spędzało się na graniu w mw2 czy mw1. Grałem w bfa 3 i 4, ale to nie to samo co cod :) Ogólnie to proszę was o pomoc w wyborze coda, którego kupić pod multi, żeby pobawić się tak jak za starych czasów. 

Czego wymagam od gry? Braku cheaterów, dużej ilości graczy, przyjemności z gry, dużej ilości broni, GRYWALNOŚCI i gra musi wciągać

Który cod Waszym zdaniem będzie najlepszy? Chcę takiego starego coda, tak jak mw2 bo słyszałem, że ghost ma duże mapy i małe ilości graczy na mapach no i nie chcę, żeby były 4 bronie na krzyż z każdej klasy... Gra może być "odgrzewanym schabowym", ale musi być GRYWALNA.

Obawiam się, że ghost mi nie pójdzie, poniżej zamieszczam mój pc. Cody od mw2 wzwyż!

Mój PC: 

CPU: intel core 2 duo e6400 2,13Ghz@2,8Ghz

GPU: HD7770 1gb gigabyte wersja oc

RAM4gb

SYSTEMwindows 7 32bit

MOBO: GA-P31-S3G

Z góry dziękuję i proszę o szybką odpowiedź.

Wiem, że są podobne tematy, ale proszę o wyrozumiałość.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

online darmowa beta wersja tu masz 

Gameplay

https://www.youtube.com/watch?v=9hcC3WAo7Eo

No a kiedy ta gra wyjdzie? Ogólnie to ja myślałem, że teraz ma wyjść advancet warfare więc co to ma być? No i tutaj grafika jest jakaś słaba no i mapy ze wszystkich części? Wtf oO Jak to ma być jakaś chińska wersja coda to ja podziękuję :D Chciałbym pograć w normalną grę.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

jak się nie mylę to grafa z mw2 

grafika jest jakaś słaba

jak zawsze, do dyspozycji oddano wiele rodzajów broni (od pistoletów, przez strzelby i karabiny, po granatniki), dodatków, atrybutów, ofensywnego i defensywnego wyposażenia, nagród za serie ofiar i innych, typowych dla serii gadżetów. Zarówno wygląd postaci jak i charakterystykę broni oraz używanego wyposażenia da się modyfikować. Dołączając tłumiki, czujniki pulsu czy różnorodne celowniki, można dostosować naszą pukawkę tak, aby pasowała do osobistego stylu gry. Walka toczy się na mapach, które dobrze pamiętają weterani Call of Duty 4 i Modern Warfare 2.

Graficznie Call of Duty Online nie odbiega daleko od poprzednich części. Wiąże się to z niewysokimi wymaganiami sprzętowymi, co sprawia, że produkcja jest przystępna dla szerokiego grona odbiorców.
Opublikowano

jak się nie mylę to grafa z mw2 

grafika jest jakaś słaba

jak zawsze, do dyspozycji oddano wiele rodzajów broni (od pistoletów, przez strzelby i karabiny, po granatniki), dodatków, atrybutów, ofensywnego i defensywnego wyposażenia, nagród za serie ofiar i innych, typowych dla serii gadżetów. Zarówno wygląd postaci jak i charakterystykę broni oraz używanego wyposażenia da się modyfikować. Dołączając tłumiki, czujniki pulsu czy różnorodne celowniki, można dostosować naszą pukawkę tak, aby pasowała do osobistego stylu gry. Walka toczy się na mapach, które dobrze pamiętają weterani Call of Duty 4 i Modern Warfare 2.

Graficznie Call of Duty Online nie odbiega daleko od poprzednich części. Wiąże się to z niewysokimi wymaganiami sprzętowymi, co sprawia, że produkcja jest przystępna dla szerokiego grona odbiorców.

No ale to jest oficjalny cod czy jakaś inna firma to robi?

Opublikowano

Activision kolejną odsłonę bijącej rekordy popularności serii pierwszoosobowych strzelanin skierowało do azjatyckich graczy. Call of Duty Online, stworzone i wydane przy współpracy z chińskim gigantem wydawniczym, Tencent Holdings (udziałowcy m.in. League of Legends czy Warface studia Crytek) to produkcja przeznaczona ekskluzywnie na rynek Chin. Włączenie się do gry jest zupełnie darmowe

Opublikowano

Activision kolejną odsłonę bijącej rekordy popularności serii pierwszoosobowych strzelanin skierowało do azjatyckich graczy. Call of Duty Online, stworzone i wydane przy współpracy z chińskim gigantem wydawniczym, Tencent Holdings (udziałowcy m.in. League of Legends czy Warface studia Crytek) to produkcja przeznaczona ekskluzywnie na rynek Chin. Włączenie się do gry jest zupełnie darmowe

Jak tutaj mają być tylko mapy z coda 4 + mw2 to ja podziękuję bo obie te gry mam, a przy mw2 przesiedziałem 500h. Chciałbym zagrać w coś nowego, zresztą właśnie pobieram sobie multi mw2 ;)

Edit:Cod ghost vs bo2 vs mw3. Którą z części polecicie pod względem grywalności(graczy,cheatów,ilości broni itp.).

Opublikowano

będę szczery powiem ci że więcej graczy jest na wersjach pirackich nie wiem czy to jest spowodowane.Grałem mw3 i do tego był program który umożliwiał grę multi lub coop na multi było strasznie dużo graczy aż się zdziwiłem . co do cheatów to atomatycznie byli banowani z serwera i przyjemnie się grało.

Opublikowano

będę szczery powiem ci że więcej graczy jest na wersjach pirackich nie wiem czy to jest spowodowane.Grałem mw3 i do tego był program który umożliwiał grę multi lub coop na multi było strasznie dużo graczy aż się zdziwiłem . co do cheatów to atomatycznie byli banowani z serwera i przyjemnie się grało.

Może i tak, ale chyba ghosta jeszcze nie zpiracili? Co powiesz o ghoscie bo ta część mi najbardziej się podoba (ilość graczy, czy warto zagrać itp.)

Opublikowano
Minimalne wymagania sprzętowe:ghosta

Procesor: Intel Core 2 Duo E8200 2,66 GHz / AMD Phenom X3 8750 2,4 GHz lub lepszy

Karta Graficzna: NVIDIA GeForce GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 lub lepsza

DirectX: wersja 11.0

RAM: 6 GB pamięci RAM<------RAM4GB A Z TEGO JAK SIĘ NIE MYLE DOSTĘPNE MASZ TYLKO 3.50GB

Miejsce na Dysku: 40,0 GB

System operacyjny: Windows 7 64-bitowy / Windows 8 64-bitowy<-----SYSTEMwindows 7 32bit NIE BĘDZIE DZIAŁAĆ NA 32BIT

Opublikowano

Minimalne wymagania sprzętowe:ghosta
Procesor: Intel Core 2 Duo E8200 2,66 GHz / AMD Phenom X3 8750 2,4 GHz lub lepszy
Karta Graficzna: NVIDIA GeForce GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 lub lepsza
DirectX: wersja 11.0
RAM: 6 GB pamięci RAM<------RAM4GB A Z TEGO JAK SIĘ NIE MYLE DOSTĘPNE MASZ TYLKO 3.50GB
Miejsce na Dysku: 40,0 GB
System operacyjny: Windows 7 64-bitowy / Windows 8 64-bitowy<-----SYSTEMwindows 7 32bit NIE BĘDZIE DZIAŁAĆ NA 32BIT

Co za problem, zainsataluje 64 bit, ale będzie płynnie chodziło multi?

Opublikowano

trochę mało ram ale w sumie zobacz sobie na: czy gierka będzie śmigała .

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

Jak mało ram? Gra wykorzystuje 2gb, wywalili blokadę na 4gb ram to co za problem? Procesor mam dobry, ram ok i karta graficzna dużo lepsza niż tam podana. Martwi jedynie mnie mój procesor, bo chciałem pograć w jakichś normalnych fpsach na multi w 1920x1080 na low.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Wybrałem Call of Duty Black Ops II

Temat do zamknięcia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...