Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legens na Windows 8.1

Cude

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem ,ponieważ podczas instalowania instalatora LoL`a wyskakuje mi Microsoft Visual ++ 2005 Redistri... to ja klikam [ Yes ] i wyskakuje "czy chcesz temu programowi (coś tam) zmian w twoim komputerze)... to ja klikam tak i wyskakuje Microsoft Visual ++(i tak dalej) {Command line option syntax error. Type Command /? for Help.}.. to ja naciskam OK i wyskakuje to samo co na początku i znowu klikam [ Yes ] i znowu to samo co wcześniej więc znowu klikam OK i wyskakuje "Czy chcesz programowi League of Legends (coś tam) zmian na twoim komputerze"... to ja klikam [ Tak ] i wyskakuje "Visual C+ + 2005 SP1 Redistributable(chyba) (x64) - nie zainstalowano wymaganego elementu poprzedniego." .... to ja klikam OK i w [League of Legends Setup] jest Leagute of Legends Kreator instalacji został zamknięty przedwcześnie. .... to jak klikam [ Zakończ ] i nic się nie zainstalowało... wydaje mi się że to może być wina systemu operacyjnego. proszę o szybką pomoc. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...