Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania co do profesji i klasy

Squaszu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich.Mam kilka pytań dotyczących tej gry.

[1]Pytanie : Co sądzicie o klasie Wojownika ?

[2]Pytanie : Aktualnie expie profesje na kurach , oraz złośnikach.Który lvl profesji mam wbić.Tak aby nie mieć problemu z założeniem wszystkich sp?.

[3]Pytanie : Jak najszybciej zarabiać na małych levelach?.

[4]Pytanie : Iż mój komputer jest "drewniany" mam trochę lagów wiecie jak zwiększyć troche fpsów?.

Jeżeli odpowiedziałeś na każde me pytanie nawet odpowiedzią "nie wiem" dziękuje Ci.

Opublikowano

[1]Pytanie : Co sądzicie o klasie Wojownika ?

[2]Pytanie : Aktualnie expie profesje na kurach , oraz złośnikach.Który lvl profesji mam wbić.Tak aby nie mieć problemu z założeniem wszystkich sp?.

[3]Pytanie : Jak najszybciej zarabiać na małych levelach?.

[4]Pytanie : Iż mój komputer jest "drewniany" mam trochę lagów wiecie jak zwiększyć troche fpsów?.

Jeżeli odpowiedziałeś na każde me pytanie nawet odpowiedzią "nie wiem" dziękuje Ci.

1.Każda klasa jest dobra.

2.Wbij sobie 20j, potem odbieraj nagrody z zadań na normie, a potem LoD.

3.Wbij przynajmniej 50lv, a potem zaczniesz cokolwiek zarabiać.

4.Wyczyść pc programem CCleaner (darmowy) i najprościej wyłącz wszystkie inne programy.

giphy.gif

Opublikowano

1.fajny na początek, imo łuk jest lepszy i tak 

2.i tak bedziesz miec problem z sp3 i sp4, ale jak ktos wyzej wspomnial, od joba jest lod, trzeba miec dobra fam i jakies dobre sp

3.bb, robienie refow

4.czysc ccleanerem, uzyj gameboostera

­

Opublikowano

1. Wojownik jest jak najbardziej spoko

2. Bij do 20j, później przyjmuj nagrody z zadań na norm. Później dobra fam z LoD i problemu z sp nie masz. Sama tak robiłam, więc źle nie jest.

3. BB, rajdy... hmm... resell

4. CCleaner lub odkurzacz 13.5 i wyłącz niepotrzebnego skype, gg, steam i inne takie.

Opublikowano

Aby zwiększyć fpsy włącz launchera nostale i wejdź w options i masz fpsy

Opublikowano

Wojownik jest dość prostą jak nie najprostsza klasą. Nie wymaga dużego nakładu finansowego jak i gra nim ogranicza się do klikania skilli po kolei. Jedynie ciężko się expi na LoD. Proponuję olać teraz expienie joba. Na lv (chyb) 58 możesz złapać żółwia i właśnie wtedy warto posiedzieć na gruszkach aż uzyskasz 50j. Potem warto znaleźć fam powoli expic i lv jak i swoje sp. Z sp wojownika warto inwestować w sp: 1, 3, 4, 5(?), 6.

Sp 1 Twoja pierwsza karta. Używana do wszystkiego.

Sp2 całą kartę można opisać słowem "miss"

Sp 3 będziesz używał na LoD i rajdach.

Sp 4 fajne do zabawy na arenie, drop piórek oraz rajdy.

Sp5 nadaje się tylko na arenę i glaca dlatego postawiłem przy nim "?" To twoja decyzja czy go wybierzesz.

Sp6 aktualnie najlepsze sp, nadaje się wszędzie.

Wojownik jest klasą postaci która idealnie radzi sobie z resem z kamiennych rękawic i butów.

Eq. Jeżeli chodzi o miecze. Zacznę od elvina.

Jakiś u4/5+4/5 wystarczy. Potem warto kupić zabójcę. Tutaj możesz kupić u5/6+5/6. WAŻNE: przy zakupie patrz czy miecz nie ma osłonki.

Na 70 możesz a nawet wypada zainwestować sporą sumę w flamberga. Taki miecz z dobrą osłonką starczy do 90 lv.

Na 90 lv oczywiście wybór jest prosty i nie będę się rozpisywał.

Kusze pierwszą warto kupić na 58 lv. Nie pamiętam jej nazwy. Tu również szukaj bez osłonek. Kolejna kusza jest na 72 lv. Tutaj możesz zainwestować więcej. Warto znaleźć sl do sp kusza,u5/6 wystarczy. Zmienić możesz jeżeli chcesz mieć dobrą na crussa na kuszę na lv 85.

Zbroja pierwszą wartą inwestycji jest ta na 55 lv z xysa. U4/5+5/6 wystarczy. Kolejna jest kryształka. Możesz zainwestować w u7 i mieć spokój do nawet 90 albo w,słabsza i kupić na 78.

Dobry zarobek zaczyna się od 85 lv. Wcześniej piórka, glaca, bb, arena.

Opublikowano

[1]Pytanie : Co sądzicie o klasie Wojownika ? Wojownik ma dużo hp, sporo obrony, jest świetnym blokerem, posiada mało many i ma fajowe sp. Jedna z najlepszych postaci na początek, chociaż każda jest dobra i wyróżnia się czymś poszczególnym. U Wojownika jest to duże hp i dużo obrony.

[2]Pytanie : Aktualnie expie profesje na kurach , oraz złośnikach.Który lvl profesji mam wbić.Tak aby nie mieć problemu z założeniem wszystkich sp?. Do wybory klasy proponuje ci zostać przy złośnikach. Jeżeli wybrałeś już klasę musisz znaleźć kogoś kto pomógłby ci na groszkach. Jeżeli masz Realne pieniądze doładuj konto za nd i kup Błogosławieństwa ancelloana (czy jakoś tak) tak zwane anckami. Oczywiście wkład realnych pieniędzy jest tu nie potrzebny. To tylko tak jakby "Booster". Gdy dobijesz odpowiednią profesję (która ci oczywiście pasuje) rób misje aż do skończenia aktu 1 (55lv) i chodź na LoD. Do tego potrzebna jest ogarnięta fam z większością sp światła. Jeżeli masz kolegę z dużym lvl i dobrą fam może ci on nieco pomóc. Na LoD także wbijesz lvl. I tu na LoD musisz wbić 99lv profki/lvla.

[3]Pytanie : Jak najszybciej zarabiać na małych levelach?. Sprzedawaj głowy mandr/ogony lisów i tym podobne itemki u malcolma lub innego nieważne jakiego npc. Jeżeli masz już sp1 chodź na rajdy cuby i sprzedawaj z nich boxy (tylko do 45lv) oczywiście na targu nie u npc. Korzystaj z eventów! Teraz mamy event letni, więc możesz troche zarabiać z boxów eventowych lub ich otwieraniu licząc na to, że wypadnie krzak/leona lub też ks pirata. Jeżeli masz realne pieniądze kupuj nd i sprzedawaj je dla innych osób.

[4]Pytanie : Iż mój komputer jest "drewniany" mam trochę lagów wiecie jak zwiększyć troche fpsów?. Pobierz gamebooster, oczyść komputer CCleanerem, wyłącz wszystkie zbędne programy np. gg, skype, ipla itp. powyłączaj wszystkie rzeczy z paska np. przeglądarka.

Licze na lubię to.

Opublikowano

Dziękuje wam wszystkim,to forum pomimo nie logicznych zasad ma miłych użytkowników którzy zawsze Ci pomogą.Dzięki właśnie wam mój Nostale ma więcej FPS,wiem co mam robić pomogliście mi.Dziękuje wam naprawde z całego serca :).Mimo wszystko licze jeszcze na jakieś odpowiedzi :).

Opublikowano

Wszystko ci juz powiedzieli, więcej już się nie dowiesz, wiec nie odświeżaj tematu.

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...