Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Sion

Czuowiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Zawsze jak na topie mam siona to przegrywam linie. Pomyślałem więc sobie że jest tani to sobie go kupie. I teraz tak, jak nim grać? Co maksować, jaki build itp. 

Opublikowano

Maxujesz e i dobijasz minony z autoattaku, pozniej w

Build ogolnie speed attack

botrk--->infinity--->phantom dancer---->cos na tanka np omen---->bloodthrister

No i butki oczywiscie ;D

U mad m8?

Opublikowano

Pod full AP maksujesz W, farmisz z E, napierdalsz na W jak ktos podejdzie.
Pod AD maksujesz E, farmisz cały czas, jak ktos podejdzie to W + Q i walisz z AA, po 6 nikt ci raczej nic nie zrobi, do tego ładnie zgarnia kille na gankasz dzieki Q.

Bildu jednego dobrego na niego nie ma, bo nikt nim nie gra, na pewno pod AD rushujesz 2 itemki na attack speed, bo masz dużo bazowego AD, a bardzo mało bazowego AS, polecam Botrk + Statik, potem jakis infinite, dalej phantom dancer, i potem moze cos tankowego. 
A pod AP warto zbudować nawet i 3 doran ringi. Build to Lich bane, Rabadon, Deathfire graps (może do rushowania jako pierwszy), Zhonya i Rylai.

Opublikowano

Pod ad jest w ch** silny, wiem bo go mainuje :3

Skoro go mainujesz to podasz jakieś rady czy grać agresywnie a jak przeciwny jungler wbije na ganka to uciekać czy easy double kill? I też czy w early tylko farma z E ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...