Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kubanowak112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z zaktualizowaniem Aiona. Gdy klikam rozpocznij aktualizacje wyskakuje błąd o treści:

Błędny rozmiar pliku.

Kliknij aktualizacje. Jeśli błąd będzie się powtarzał (klikałem dokładnie 97 razy xD)  przyczyną może być na przykład błąd podczas aktualizacji ISP, NAC , wirus lub błąd dysku. 

Prosze o pomoc.

Opublikowano

Jaki jest numer błędu?

Ogółem w sprawach problemów z aktualizacją zalecam kontakt z Supportem:

http://support.aionfreetoplay.pl/

Oni tam mają doświadczenie w rozwiązywaniu tego typu problemów więc sądzę, że powinni Ci pomóc bez reinstalacji gry.

Opublikowano

Oto kod błędu: E02023

a pod tym jest takie coś: RNLFI_HF2_H_53/379BCDA0407CC2EB1474ADECE6DB42960A5DEB05 (Najgorsze jest to że tego sie nie da skopiować musiałem pisać ręcznie)

Z tego co wiem Support gameforge nie należy do najlepszych na świecie :> ale spróbuje. Chyba że ogarniesz po kodzie. 

Opublikowano

Oto kod błędu: E02023

a pod tym jest takie coś: RNLFI_HF2_H_53/379BCDA0407CC2EB1474ADECE6DB42960A5DEB05 (Najgorsze jest to że tego sie nie da skopiować musiałem pisać ręcznie)

Z tego co wiem Support gameforge nie należy do najlepszych na świecie :> ale spróbuje. Chyba że ogarniesz po kodzie. 

Jakkolwiek marny by Support nie był to znają się na błędach lepiej niż ktokolwiek na jakimkolwiek forum. Czy potrafią je naprawić? To jest inna sprawa.

Z oficjalnego forum - wypowiedź byłego moderatora tam czy kogoś w tym stylu:

Rozumiem, że to jest błąd o jakiś popsutych plikach?

Spróbuj wyłączyć launcher gry, zresetować komputer, zresetować swój router, jak odpali się już Internet, włącz klienta i spróbuj sprawdzenie plików włączyc, jak Ci wyświetli znowu, że plik jest uszkodzony, spróbuj go znaleźć i usunąć i jeszcze raz włączyć launchera, jeżeli to nie pomoże, spróbuj jeszcze wyłączyć zaporę antywirusa na parę minut i odpalić. A jak to nie pomoże to zachęcam do kontaktu z supportem.

http://support.pl.aion.gameforge.com/

Opublikowano

Dobra naprawiłem dałem sprawdzenie plików gry i nagle aktualizacja znikneła i i moge grać! Pomógł mi wpis tego byłego moderatora od xanan żeby dać sprawdzenie plików. 

@ Edit przed zamknięciem mam pytanie. Ile u was zajmuje aion z pakietami bo u mnie 32,7GB a dopiero 2 pakiet O CO CHODZI?! xD

Wie ktoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...