Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki client do plików Terenzo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jakis bez dodatkow czysty ktory ma to wszystko co na pl i bedzie chodzil pieknie z Terenzo plikami + mozliwosc rozbudowy go ?  nie chce tego like bo jest nawalone tam gowienek mi kompletnie zbednych

Opublikowano

a jakis bez dodatkow czysty ktory ma to wszystko co na pl i bedzie chodzil pieknie z Terenzo plikami + mozliwosc rozbudowy go ?  nie chce tego like bo jest nawalone tam gowienek mi kompletnie zbednych

Najlepsza opcja byloby znalezienie czystych plikow i dodawanie tego czego potrzebujesz bo pliki jak to nazwales z PL'a sa juz malo popularne wsrod prywatnych serwerow i malo jest dostepnych klinetow ktore sa  aktualizowane na biezaco z PL'em

Opublikowano

chodzi mi o czystego clienta PL na cliencie terenzo malo rzeczy i dodatkow dziala  nie chce jakiegos by like client ma byc taki ze jest czysty a w dodatku moge wszystko sobie wypakowac i beda widoczne na nim wszystkie itemki i przedmioty z PL : )  bez   (brakow) nie potrzebuje jakis kolorowych czatow vipow itp no i client by like jest na 4k

Opublikowano

no taki client ze nawet data i godzina nie dziala dodajac ja prawidlowo ... to ja podziekuje

A to już nie jest wina clienta, tylko najzwyczajniej w świecie nie masz skilla. :D

Nie ważne jest jakie pliki serwerowe, po kilku modyfikacjach działa każdy client. Pobierz wersje z 2010 roku, będziesz miał czystego clienta i dodając nowe rzeczy nauczysz się nowych ciekawych rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...