Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF3 sie zawiesza po pewnym czasie

ORTOR4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem że BF3 mi się zawiesza po pewnym czasie a dokładnie po jakiś 20-30 min ,zazwyczaj w połowie moze pod koniec drugiej rundy. Ogólnie to jak BF3 sie zawiesza to razem z nim cały komp i muszę go zresetować bo nic nie da się zrobić .

Proszę o pomoc.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Witaj.

Jaki masz sprzęt?

Spełniają wszystkie wymagania?

Najnowsze stery itd.?

337511407696987943407.jpg

http://www.tinypic.pl/329qeph3qxqb

a gdzie sprawdzic czy sa jakies aktualizacje? Najnowsze sterowniki?

A i jeszcze zapomnialem dodac ze zawiesza mi sie tylko jak gram na multi. Na singlu moge grac kilka H i nic

Opublikowano

Ram / procek teoretycznie wystarczająco dobry.

Jaką masz kartę graficzną?

Aby zrobić update sterowników musisz znaleźć na stronie Twojego producenta produkt który posiadasz np. płyta główna/ karta graf i tam na pewno znajdziesz.

Opublikowano

Ram / procek teoretycznie wystarczająco dobry.

Jaką masz kartę graficzną?

Aby zrobić update sterowników musisz znaleźć na stronie Twojego producenta produkt który posiadasz np. płyta główna/ karta graf i tam na pewno znajdziesz.

Karta graficzna : NVIDIA GeForce 9600 GT (512mb) trochę mało pamięci ale troche starsze gry chodza bez lagów ;] .

PS: Starałem sie poszukac w necie/na innych forach czy ktos mial ten sam problem i właśnie kilka osób tez mialo ten problem ( to byl temat z 2011 r.) i tam własnie sie wypowiadali ze to moze byc wina gry ale tez cos tam bylo ze moze byc problem z karta dzwiekowa czy cos innego z dzwiekiem i wlasnie dlatego po jakis 20min sie caly komp zwiesza tylko ze rozwiazania cos nie znalazlem.

Opublikowano

@ORTOR4

No a próbowałeś wyłączyć kartę dzwiękową

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

A powiedz, ten problem był od początku? Czy po jakiejś zmianie?

Zrobiłeś te update sterowników jak Ci pisałem?

Możesz zrobić update karty dźwiękowej przy okazji, jeśli to z nią jest problem... może pomoże 

Opublikowano

A powiedz, ten problem był od początku? Czy po jakiejś zmianie?

Zrobiłeś te update sterowników jak Ci pisałem?

Możesz zrobić update karty dźwiękowej przy okazji, jeśli to z nią jest problem... może pomoże 

Tylko na multi tak sie dzieje (nie pamiętam ale chyba od początku tak jest) ,ale spróbuję wyłączyć jedno (narzedzie do dźwięku) 

59hs6s.jpg

może coś pomoże.

I jeszcze jedno czy moze ktos z was wie czym się różnią te 2 opcje/stery* tj: NVIDIA Virtual Audio Device ...     i     Realtek High Definition Audio ?

Opublikowano

Co ma gra do dźwięku?  xD

Wyskakuje Ci jakiś błąd gdy gra się wyłącza?

Pokaż temperatury, gdy grasz w Battlefield

Pisałem że się cały komp zwiesza wiec jak ma wyskoczyc blad ? co to temp. to jest normalna. A i dzwiek ma cos do tego poniewaz jak wylaczylem ten z NVIDIA to grałem 1h (wczesniej max 20min) ale i tak sie zwiesilo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...