Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkorad Online 2

zerk3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był już temat o tym, z tego co wiem to ta gra ma tylko podobna nazwe, joymax sprzedał prawa czy cos tam i ludzie zrobili projekt i ta gre Silkroad Online 2, na oficjalnej stronie Joymaxu nic nie pisze o tym Silkroadzie Online 2. 

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Gra wyglada calkiem fajnie jest duzo questow serwery sa 2 1 koreanski (ping ~250) drugi Europejski (ping ~45) gram na tym drugim ludzi jest malo ale sa sympatyczni.Dostepne sa 3 rasy(?) persi,chinczycy i europejczycy.Narazie gralem tylko knightem(cos ala warrior) max level w grze to 60.Wiele systemow jest z silkroada (1) np Caravany , FortressWar , Uniques. Fajnym rozwiazaniem jest system chodzenia pierwszy to wsad (lewo prawo , gora dol) + spacja (skok) lub chodzenie i bicie myszka ( jak w sro 1). Interfejs bardzo przypomina mi ten z cabala II. Zapraszam wszystkich zainteresowanych do gry :)

Minimalne Wymagania : 

Procesor : Intel e5400

Pamiec Operacyjna : 2GB

Karta graficzna : nvidia gts 250

Dysk : 80GB

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

Podoba mi się . Srednio ile osób gra ?  tak na oko . Są jakieś party ? Są już  wyższe lvle ? . Wiadomo że nie opłaca się sciagać jak bedzie moze grało 20-30 osób.. Jakie raty  ? Opisz wwszystko tak jak byś miał mnie zachęcic do gry heheh

Opublikowano

Ludzi moze z 100 jest raty jak isro ciezko sie wbija od 40lvl'a ale atmosfera fajna zalezy duzo od party jak masz team to fajnie sie gra zabawa jest itp solo tez fajnie ale najlepiej pt :P Sciagnij zobacz sam sa gusta i gusciki :)

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

tzn ja tyle widzialem +/- moze jest wiecej na mapie ciezko stwiedzic kazdy moze sprobowac swoich sil :)

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

Skoro 100 osob online, a to jest gra a nie zaden priv to to szybko upadnie ..

Opublikowano

guide02.jpg

Fajny constantinople :D Odwrócili mape, sporo fajnych nowych map do tego, ciekawie wypada, w tym jakies Fisher hut, gdyby moznabylo lowic naprawde ryby to bym mogl w kazdej chwili pobrac ;>

Opublikowano

grand open macie na ww jest 27 sierpnia. wpadne napewno zobaczyc

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie juz z tym 80gb...  nie znam jeszcze gry online ktora wazy 80gb...

Dla mniej jasnych:

install04.jpg

TOTAL SIZE : 2 GB

Opublikowano

graa ktos, jak to na jaki servie bo wlasnie sciagam nick Paxon jak cos, moze jakies party :P

bylbym wdzieczny gdyby ktoss powiedzial mi jak zamknac okno tgo zjebanego samouczka, zeby powciskac wsad i myszka porszuac no rob ie to i dupa!

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Gdyby gra była popularna i zależało. Firmie na graczach raz dwa zrobiłby reklamę , nie słyszałem nic zeby ktos grał, opin itp . Jednym słowem silk 2 skazany jest na porażkę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...