Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Natec Genesis H11

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co można dobrego powiedzieć o słuchawkach za 30 zł ??    sprawdź i porównaj sobie na żywo z odrobinę droższymi to już sam będziesz miał rozeznanie jak działają

akurat słuchawki należy dobierać sobie indywidualnie a nie opierać się na opiniach

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Polecam Natec Genesis H44 jak @aresorek jutro moge ci dac zdjecie jak one wygladaja

Wiem jak wyglądają ;) już je zamówiłem tylko chciałem się dowiedzieć ile by około mogły wytrzymać i te inne.
Opublikowano

Moim zdaniem kuipić jedne porządne i mieć spokój, niż co chwile zmieniać te po 10-40zł.

Więcej kasy stracisz

Po pierwsze nie pytałem już o h11 tylko o h44 a one nie są za 10-40 zł po drugi nie pytam się czy kupić słuchawki za 100 zł tylko się pytałem co myślicie o tych słuchawkach.

Opublikowano

słuchawki nie kosztują 30-50 zl, słuchawki za poniżej 100 zł nie mają prawa grać dobrze

dołóż kilka zł i masz maxell retro dj ktore juz jakos graja

zreszta nigdy tej firmy nie kojarzylem z sluchawek wiec ja bym nie bral

­

Opublikowano

słuchawki nie kosztują 30-50 zl, słuchawki za poniżej 100 zł nie mają prawa grać dobrze

dołóż kilka zł i masz maxell retro dj ktore juz jakos graja

zreszta nigdy tej firmy nie kojarzylem z sluchawek wiec ja bym nie bral

Nie wiem jak ty ale ja bardzo dobrze znam tą firme.

Opublikowano

Według mnie od 100 złotych w górę nie ma różnicy xD tylko idzie w markę i jakość wykonania...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Według mnie od 100 złotych w górę nie ma różnicy xD tylko idzie w markę i jakość wykonania...

PO PIERWSZE pytałem co mi powiecie o genesis h44. A nie jakie słuchawki kupić.

PO DRUGIE radzę się uczyć czytania ,że zrozumieniem.

Opublikowano

PO PIERWSZE pytałem co mi powiecie o genesis h44. A nie jakie słuchawki kupić.

PO DRUGIE radzę się uczyć czytania ,że zrozumieniem.

jak zacytuje użytkownika @RobeM 

a co można dobrego powiedzieć o słuchawkach za 30/60 zł ??    sprawdź i porównaj sobie na żywo z odrobinę droższymi to już sam będziesz miał rozeznanie jak działają

i wszyscy tobie mówią byś spróbował słuchawek za przynajmniej 100 zł (ale dobrych a nie fatalitow) i sie przekonasz jak mają grać, potem załóż sobie te nateci i porównasz

jakieś dobre słuchawki zaczynają się dopiero od 100 zł, jak chcesz słuchawki na chwilę które jakoś wyglądają bierz, jeśli nie to dołóż kilka zł i masz coś o wiele lepszego

tl;dr: odradzamy kupna tych słuchawek ze względu na jakość wykonania i dźwięk

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...