Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Multiplayer] Magic Of World - MMORPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukasz programistów, grafików... czyli jak rozumiem to na razie jesteś sam ze swoimi marzeniami i grą, z której screeny nam pokazałeś.

Może lepiej zajmij się graniem. A jeśli już bardzo musisz zabierać się za coś, o czym nie masz pojęcia, to naucz się najpierw pisać poprawnie po polsku. Jeśli teksty wewnątrz gry będą wyglądać tak, jak ten w twoim poście, taki słowotok 13-latka, to nie wiem, czy ktokolwiek będzie chciał w to twoje coś zagrać.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

Pokaż te 35% zamiast wstawiać screeny z innych gier :D

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

My chcemy gameplay!

Pokaż nam GAMEPLAY!

GAMEPLAY!

Screeny z GAMEPLAY'a'!

Mówisz, że szukasz programisty HTML? Kto to jest kurde programista HTML?

I kto to jest OBIEKTOR? - Ktoś kto obiektywnie oceni to twoje COŚ?

gamedevmania.com

Opublikowano

Pokaż te 35% zamiast wstawiać screeny z innych gier :D

Czesc, czemu tutaj piszesz? pomogłeś mu? pomagasz? nie? TO PO CO TUTAJ PISZESZ? czy to temat do spamienia i obrazania autora, który ma jakies marzenia? chce cos spełnić ? a nie tak jak ty, siedzisz przed kompem i krytujesz ludzi, jak nie masz zamiaru pomagać to oszczedz nerwy innym, i nic tutaj nie pisz. Ten post tyczy sie do innych którzy mają zamiar tylko krytykować.

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Czesc, czemu tutaj piszesz? pomogłeś mu? pomagasz? nie? TO PO CO TUTAJ PISZESZ? czy to temat do spamienia i obrazania autora, który ma jakies marzenia? chce cos spełnić ? a nie tak jak ty, siedzisz przed kompem i krytujesz ludzi, jak nie masz zamiaru pomagać to oszczedz nerwy innym, i nic tutaj nie pisz. Ten post tyczy sie do innych którzy mają zamiar tylko krytykować.

Po co ty tutaj piszesz? Po co autor tematu pisze tutaj tak kretyńską zapowiedź? Gdzie autor tematu pisał, że potrzebuje jakiejś pomocy, w czym ja mam mu pomagać, w zrobieniu większej ilości screenów?

Piszę tutaj, bo to jest forum, gdzie każdy może się wypowiedzieć. Moja wypowiedź przedstawia moją opinię o tym 'projekcie'. Jak byś nie zauważył, to chcę się też dowiedzieć czegoś więcej, stąd moja prośba o pokazanie obecnego stanu prac (35%), którymi chwali się autor.

Jeśli z jakiegoś powodu, np ograniczenia umysłowego, nie jesteś w stanie tego pojąć, to bardzo mi przykro. Chociaż nie... w dupie to mam.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

Tak, oferuje wynagrodzenie  :)

FrozenShade - Słuchaj, moja zapowiedź moja sprawa nie pasi? wypad i nie udzielaj się, bo myślisz że stworzyłeś grę gorszą od mario i myślisz że szpan.. narka możesz wyjść już :)

:

Moge ci pomóc w grafice, moze nie będzie najlepsza ale zawsze jakaś :)

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Co to do cholery jest "obiektor"??

Czemu pokazujesz screeny z innej gry a nie z tych "35% które już masz"?? Programiści i graficy chętni do współpracy ogłaszają się w internecie, dlaczego takiego nie weźmiesz? Wait...oni nie pracują za PaySafeCard 20zł lub SMS. :p Tego jak odzywasz się do kogoś kto ma swoją grę, jakieś doświadczenie w game-devie i próbuje przemówić Tobie do rozsądku już zlewam... Jest to poprostu żałosne... Moim zdaniem z takim podejściem gry nie zrobisz, tyle w temacie.

~ Pozdrawiam Daniel.

Opublikowano
FrozenShade - Słuchaj, moja zapowiedź moja sprawa nie pasi? wypad i nie udzielaj się, bo myślisz że stworzyłeś grę gorszą od mario i myślisz że szpan.. narka możesz wyjść już :)

To dla siebie to piszesz czy dla innych w końcu? Nie rozumiem twojego zachowania.

Opublikowano

Wręcz przeciwnie, bardzo mi się twoja zapowiedź podoba. Na prawdę świetne screeny.

Jestem pod wrażeniem twoich planów, ufam, że zdążysz z wydaniem gry jeszcze przed końcem wakacji. Bo wiesz, od września gimnazjum itp... Czasu nie będzie.

Czasem gubię się tylko w twoich nieskładnych wypowiedziach, ale jestem ci to w stanie wybaczyć. W końcu, podobno, chaotyczny sposób wysławiania się bywa domeną geniuszy.

Powodzenia przy projekcie i mam nadzieję, że jak najszybciej opublikujesz tu dla nas wersję testową. Nie możemy się wszyscy doczekać twojej gry, nawet jeśli na razie to tylko 35%...

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

Ten temat zainspirował mnie do napisania artykułu, pt. "Jak nie robić gier", w którym przedstawię między innymi jak takie "zapowiedzi" potrafią zaszkodzić grze oraz jej twórcy(om). - Już wkrótce na moim blogu. :)

Moim zdaniem ten temat niczemu nie służy i jest jedynie pośmiewiskiem z jego autora. Nie widzę sensu bytu takiej zapowiedzi, która jest napisana "na odwal się" oraz niczego nie prezentuje. Autorowi jest nawet obca podstawowa terminologia, gdyż używa zwrotów które nie istnieją w środowiskach programistycznych i gamedeveloperskich. 

Przykro mi, że na tego typu "ogłoszenia" nabierają się bardzo naiwne osoby.

Autorowi tematu bardzo widocznie brak jakichkolwiek oznak profesjonalności i wiedzy na temat tworzenia gier.

gamedevmania.com

Opublikowano

Po co robic milion razy tą samą grę takich gier z perspektywy jak w diablo jest teraz tyle jak moba....

Szukamy Grafika, Programistę HTML i C#, Obiektora!

Czyli innymi mówiąc ktoś ci ma zrobić a ty bedziesz sie opierdalał

Opublikowano

dobre plany, kolejny który szuka ludzi w ciemno stawiając screeny po prostu z innej gry, powodzenia w znajdowaniu ludzi

<>

Opublikowano

Prrrrr. Chyba sam autor nie wie jak się gra nazywa.

Nazwa tematu: "Magic Of World"

W treści: "World Of Magic"

W logo nie ma "Of", ale jest "II" i "Online"

No ale... czekam na ten "gejmplej"

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

ja moge zostac twoim obiektorem, umiem programowac obiektowo w c++, i jestem niedrogi, bo jeszcze chodze do liceum xD

ale niestety nie umiem programowac w html :/

Nikt nie umie programować w html :D.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...