Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dodać EQ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam do was pytanie. Jak zrobić że jak teleportuje się portalem (multiverse-portals) to chciałbym dodać do tego eq np arena kox to wiecie mieczyk koxy refile set itd, a na arenie potion np miecz jeden kox i poty, nie chce robić aren na innych swiatach tylko po prostu na jednym tylko oddalone od spawnu. Piszcie jak mógłbym to zrobić ;d

Opublikowano

Mam lepszy pomysl ;)

Usun portale

i zrob tabliczki przez skript + zeby Ci dawalo eq

Pozdrawiam :P

Opublikowano

ja ci moge pomuc skype: ziomus491

Możesz napisać na pw albo tutaj? Bo mam mikro rozwalone ;/ i dopiero w najbliższym czasie sobie kupię.

Edit:

Jeżeli da się to dodać jakoś pluginem Multiverse Inventories to piszcie. Przypominam że areny są na tym samym świecie tylko daleko oddalone od spawnu.

Opublikowano

Może za pomocą tego pluginu wykonuje komendę i dodaje jakiś kit z essentials

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/cmdportals/

Nie działa ;/ zaznaczam world editem robię /addcmdportal KOX /gm 0 dla testu i nic

Edit:

Niby działa, ale jak dam np komende warp 1vs1 to w konsoli pisze Warps: 1vs1 jedyna komenda która się wykonała poprawnie to /say ;/ A jak dodam np: gm 0 {player} to pisze w konsoli nie odnaleziono gracza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...