Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RuneScape - Co o tej grze sądzicie?

Pogromca Zombie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jak w nazwie tematu, warto dla Was grać? Bo jak wszyscy gracze RS'a zauważyli, że zmieniła się już od dawna grafika... lepsza? gorsza? Znalazłem ostatnio na internecie starą wersję (Jagex udostępnił OldSchool wersję 2007 RS), ale niestety bez GE (Grand Exchange) i bez Areny na Pustyni... Gram w te RuneScape 3 tylko szkoda, że dodali tyle aktualizacji do tego Rune..m.i.n. grafika mi się nie podoba... :) A Wy gracie czy nie?

Opublikowano

Nom trochę mniej ludzi, ludzie pouciekali trochę z RS dlatego, że teraz zostało serwerów dla normalnych graczy z 6. Wszystko teraz dla Membersów, nawet głupie Yewy nie można ścinać bo zrobili dla Memb, ale ja niedługo kupuję Memba i zobaczę jak się gra Membersem :) Jeśli ktoś gra w OldSchool Runescape 2007 to dodawajcie do znajomych bo nie mam z kim grać! : PogromcaZM

Bardzo mało polaków, można policzyć na "1 ręcę". ;)

Opublikowano

Jak nie siedzisz w RuneScape to polaczków możesz liczyć na ręce, ale jak wiesz gdzie ich spotkać to jest ich bardzo dużo :)

Sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...