Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napiszcie mi coś o tej grze

Pba47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainteresowała mnie ostatnio ta gra.

Zrecenzuje mi ją ktoś tak pokrótce ?

Chodzi mi o grywalność, wielkość map, trudność, plusy i minusy, stosunek innych graczy do ciebie itp :)

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zainteresowała mnie ostatnio ta gra.

Zrecenzuje mi ją ktoś tak pokrótce ?

Chodzi mi o grywalność, wielkość map, trudność, plusy i minusy, stosunek innych graczy do ciebie itp :)

1. Więc tak jeżeli chodzi o grywalność, jest przyjemna, obecnie zrobili tak, że co 10-15 lvl otwierasz skrzynke z eq +9 bodajze do 70 lvl potem dostaje się +7, wiec pocztkowo expi sie przyjemnie schody zaczynaja się z lvl 130+

2. Wielkośc map, mapy są naprawdę ogromne, jest też spora ilość dungów

3. Stosunek innych graczy no taki jak w każdej grze jeden pomoże, drugi nie ale wiekszość jest bardzo uprzejma

4. Plusem gry jest spora ilość graczy, gra też sporo polaków, są polskie gildie(w tym 2 bardzo zaawansowane ale przyjmują dopiero od 170+)

5. W grze jest około 10-13 klas postaci(nie pamiętam dokładnie) najłatwiejszą do ogarnięcia jest summoner

6. Gra ma przepiękną grafikę, a na dungach gdy wszyscy nawalają skille nie wiadomo co się dzieje :)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...