Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unity a jezyk c++

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mozna pisac kod/skrypty w jezyku c++ w unity 3d? Czy tylko js? Bo c++ znam i nadal sie ucze a js poki co uczyc sie nie chce.

I czy unity to program do tworzenia gier ogolnych czy bardziej takich do grania na stronach z grami? Chyba wiecie o co chodzi

Odrazu mowie zeby nie bylo nie mam zamiaru tworzyc bog wie czego bo wiem ze i tak nie dam rady sam tego udzwignac, bardziej chodzi mi o podszkolenie sie w jezyku.

Sorki jesli troche brak spojnosci lub za bledy ale pisze z telefonu

Cześć...

Opublikowano

Nie da rady pisać w unity c++.

W unity można pisać:

Js,c#,boo.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Aha a czy c# bardzo sie rozni od c++ czy to jaky nowsza wersja? I tak na przyszlosc czy lepszym jezykiem bedzie js czy c#

Cześć...

Opublikowano

Aha a czy c# bardzo sie rozni od c++ czy to jaky nowsza wersja? I tak na przyszlosc czy lepszym jezykiem bedzie js czy c#

prostota - js

Ja polecam c# i tak różni się on całkowicie od c++.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...