Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyść ze srebra III ?

Floyd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Jak wyjść z silver 3 ? Za chuja nie mogę wyjść z tego. Mam już bardzo dużo wygranych meczów pod rząd, ale NOPE Floyd. nie dostanie awansu do wyższej rangi .. Pomożecie ? ;c 

Opublikowano

Człowieku , nie wiem czemu ale mam ten sam problem . Ps : Musieliśmy się kiedyś gdzieś na mixie spotkać bo znam twój nick :D daj steama 

Mialem nawet 6 razy pod rzad wygranych i dupa ...

Opublikowano

No ale chodzi o to, że ja prawie ZAWSZE 1 w tabeli jestem .. Nie pamiętam, żebym był kiedyś ostatni lub 4 -,- MVP też mam bardzo często ^^ Nie wiem o co chodzi .

Opublikowano

Ja z silvera 4 do elitarnego wbiłem za 4 winem pod rząd ( Otwierałem tabele czasami byłem 2 i miałem po 9-10 MVP pod koniec )

Opublikowano

Nie wiem czemu masz taki problem, ja po 10 winach dostałem Silver I, po 2 meczach gold, po 3 meczach Gold 2. Teraz po 7 meczach wygranych z rzędu z zajebistymi statami nie awansuje do 3. Bardzo dziwne jest to ale pozostaje Ci tylko grać, możliwe że przegrywałeś z bobami z ujemnymi statami i teraz nie chce Cie wyrzucić wyżej

Opublikowano

Ziomeczku, ale Ty masz problemy jak nie potrafisz awansować do wyższej rangi to oznacza, że w silver 3 jest Twoje miejsce. Jak będziesz kierował grę to zdobędziesz wyższą rangę. Ja na 2 koncie wbiłem sobie silver 2 i po 2 mixach (grałem misje) awansowałem, a nawet nie wiesz jak się wkurwiłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...