Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontrolowana Epidemia - ciąg dalszy

Gość croon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie wiadomo póki nie zobaczy się prawdziwych efektów.

Imo zawsze lepiej być przygotowanym na takie rzeczy nawet jeśli to byłyby wymysły, śmianie się z tego jest jak śmianie się do bandyty napadającego na bank który grozi bronią, niby robi to tylko dla kasy ale zawsze może zastrzelić.

Opublikowano

I tak wszyscy umrzemy. 

Ja od razu wiedziałem że to nie jest plotka wyssana palca na kwejku z Ebolą, lecz że to sprawka tych illuminate to nieprawda po prostu kolejny wirus dzięki cudownych naukowcom i eksperymentach wyciekł gz. 

Jak jakaś ważna osoba to będzie miała to w chwile się znajdzie szczepionka. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ostatnio gdzieś czytałem, że naukowcy wyhodowali jakiegoś wirusa nieuleczalnej  choroby i teraz pytanie.Kto pozwala naukowcom tworzyć wirusy w labolatoriach? Jak wiemy przemysł farmaceutyczny w tym szczepionki, to ogromny biznes, więc nie śmiałbym się tak głośno z osób, które twierdzą, że wirusy są najpierw tworzone w labolatoriach a potem dopiero w celach zarobkowych tworzy się na nie szczepionkę.

Illuminati? Może podam mniej znaną, ale bardziej fachową nazwę tej organizacji - Masoneria - Różokokrzyżowcy.

Bywalec
Opublikowano

I tak wszyscy umrzemy.

Anyway, "wierzę" w to, że są ludzie zdolni do kontrolowania pogody, epidemii...itp. 

Tylko..mam nadzieję, że nie stracą nad tym kontroli...bo wybuchnie prawdziwy kataklizm. 

Opublikowano

Serio myślicie,że bogate kraje takie jak Kanada czy członkowie UE dają się tak po prostu wydymać temu wirusowi? Nie ma na to szans... Ebola zbyt wolno się rozprzestrzenia,aby się tym martwić.

Opublikowano

Jeźdźcy Apokalipsy hahaha

@topic-A tak na serio,podobno USA ma lek,który był na razie testowany na małpach,a na ludziach będzie od września.

http://zdrowie.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/466360,usa-maja-srodek-przeciw-wirusowi-eboli-eksperymentalne-szczepionki-i-lek.html

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

bajki i bajeczki

nic takiego nie ma..

internet to gowno a nie źródło informacji :)

To chyba kolega nie posiada w telewizji bo pare dni temu leciało coś na polsacie czy gdzieś w wydarzeniach o Eboli. 

Gazet tez sie nie czyta tylko internet i jeszcze sie mu nie wierzy to po co czytasz?

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...