Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mcdonald - szczyt zdźierstwa

Dragon33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem dzisiaj w makdonaldzie i wszedłem jeszcze przed wyjściem do kibla (jeżeli ktoś tu jest z wioski i nie wie to wyjaśniam że kible w makdonaldzie są otwarte tylko dla płacących i trzeba wpisać kod z paragonu przed wejściem). w czasie srania naszła mnie myśl - czemu jeszcze sobie każą płacić jak nic nie zamawiasz. stanąłem więc w drzwiach wyjściowych i wydarłem japę krzycząc: UWAGA PODAJE HASŁO DO KIBLA TRZY DWA PIĘĆ SIEDEM i opuśicłem lokal. po drodze stamtąd zdradziłem jeszcze sekret tego ich kurwidomku na drzewie kilku osobom które się tam udawały.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

I dobrze zrobiłeś. Ale jakby były kible za darmo to bo się bezdomnych naschodziło. Byłby tam tłok. A tak to przyciągną w jakiś sposób klientów. Przecież chodzi się tam jeść, a nie sr*ć.

4043121350.png

Opublikowano

Płatne? Jak byłem w maku to normalnie było, nic się nie płaciło. Co Ty gadasz ;_;

A ja wogóle nie odwiedziałęm toalety bo w macu ostatni raz byłem rok temu ;d I ogólnie wolę jeść w domu ale frytki mają zaje.. ;D

4043121350.png

Opublikowano

w jakimkolwiek maku nie bylem kible byly darmowe ;_;

imo ździerstwo, wuceta nie chcą użyczyć za darmo polszy xD

Płatne? Jak byłem w maku to normalnie było, nic się nie płaciło. Co Ty gadasz ;_;

u mnie standardzik, paragon, w warzawie tak samo, a jak w krakowie bylem, to ibel kosztowal zlotowke, niezaleznie czy miales paragon czy nie, ale nikt nie sprawdzal czy wrzuciles ta zlotowke, 90% cebulakow szlo za darmo xD

Opublikowano

Nie dosyć, że płacisz jeban* 3,50 za głupiego Cheesa którym się w ogóle nie najesz to jeszcze za kibel? Jaka padaka.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Tak jak mówili poprzednicy. Po prostu trafiłeś do mcdonalda w którym się płaci. W większości są darmowe. MCdonald nie chce aby kręcili się tam ludzie którzy przychodzą tylko po to aby się załatwić. Na dworcach np. masz że płacisz 2-3 zł. W publicznych toaletach w większości także musisz płacić. W ośrodkach zdrowia masz darmowe ;]

4043121350.png

Opublikowano

Nie spotkałem się z czymś takim, ale tak samo jak z parkingiem koło Maka.On jest tylko dla klientów.

Bywalec
Opublikowano

Odwiedziłem X Mcdonaldów m.in. Kraków, Nowy Sącz, Zakopane i inne miasta....I NIGDY NIE PŁACIŁEM ZA TOALETĘ oO

Opublikowano

Byłem dzisiaj w makdonaldzie i wszedłem jeszcze przed wyjściem do kibla (jeżeli ktoś tu jest z wioski i nie wie to wyjaśniam że kible w makdonaldzie są otwarte tylko dla płacących i trzeba wpisać kod z paragonu przed wejściem). w czasie srania naszła mnie myśl - czemu jeszcze sobie każą płacić jak nic nie zamawiasz. stanąłem więc w drzwiach wyjściowych i wydarłem japę krzycząc: UWAGA PODAJE HASŁO DO KIBLA TRZY DWA PIĘĆ SIEDEM i opuśicłem lokal. po drodze stamtąd zdradziłem jeszcze sekret tego ich kurwidomku na drzewie kilku osobom które się tam uda

TOALETOWY ZBAWICIEL

Opublikowano

Odwiedziłem X Mcdonaldów m.in. Kraków, Nowy Sącz, Zakopane i inne miasta....I NIGDY NIE PŁACIŁEM ZA TOALETĘ oO

Ja byłem w Zakopanym na wycieczce to trzeba było kupić by wejść do kibla. No chyba że w Zakopanym jest więcej niż jeden mak albo Ty prosiłeś kogoś o paragon by wejść do kibla. :P

Opublikowano

A ja wogóle nie odwiedziałęm toalety bo w macu ostatni raz byłem rok temu ;d I ogólnie wolę jeść w domu ale frytki mają zaje.. ;D

Tam nic nie ma dobrego, nawet nie wiesz, jak wyglądają frytki przed smażeniem

Opublikowano

Tylko w MC'ach w centrum toalety są pozamykane - na kod z paragonu. Uzasadnienie jest oczywiste.. Reszta mc ma pootwierane. Nic z tego, że podałeś ten, skoro wszyscy tam mieli swój rachunek...

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

U mnie w samym centrum miasta jest otwarty kibel...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...