Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem Metin2

Spookie12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,mam taki problem z metin2 (obojętnie czy to dedyk czy global) gdy naciskam metin2.exe to nic mi nie wyskakuje ,gdy otwieram menager zadań w procesy to jest tam napisane ze jest uruchomiony client a w aplikacja nic nie ma ,ten problem mam też cs:go. Posiadam nowy laptop i win 7 32 bit.

08daucesps.png

Opublikowano

Panel sterowania ---> Menadżer urządzeń znajdź kartę graficzną ---> prawy przycisk myszy ---> właściwości i tam pisze Ci czy działa poprawnie. jeśli nie działa, to prawdopodobnie jest uszkodzona. do menadżera PPM na karte ---> aktualizuj oprogramowanie sterownika.
sprawdź czy działa karta, jeśli działa sprawdź czy działa gra.
jeśli nie to zrób to samo z kartą dźwiękową i daj znać.

Opublikowano

wszystko działą poprawnie być moze czegos nie zainstalowalem jakiegos stera czyc cos tu masz menager urzadzen moj http://scr.hu/1plp/7m4wi

Panel sterowania ---> Menadżer urządzeń znajdź kartę graficzną ---> prawy przycisk myszy ---> właściwości i tam pisze Ci czy działa poprawnie. jeśli nie działa, to prawdopodobnie jest uszkodzona. do menadżera PPM na karte ---> aktualizuj oprogramowanie sterownika.

sprawdź czy działa karta, jeśli działa sprawdź czy działa gra.

jeśli nie to zrób to samo z kartą dźwiękową i daj znać.

kliknij na karty prawym i aktualizuj oprogramowanie sterownika. w zależności czy u Ciebie używa NVIDIA czy nie. najlepiej zaktualizuj i jedno i drugie, to będziesz miał spokój. :D

Opublikowano

Masz najnowszego directX?

tak mam

porzuc metina to szjs i tyle w co ty grasz chlopaku...omg

to niechodzi tylko o metina to chodzi o wszystkie gry.

kliknij na karty prawym i aktualizuj oprogramowanie sterownika. w zależności czy u Ciebie używa NVIDIA czy nie. najlepiej zaktualizuj i jedno i drugie, to będziesz miał spokój. :D

Jak chcę zaktualizować to piszę że jest aktualizacja aktualna.

edit.

gdy chce pobrac sterownik karty graficznej to jest  błą taki

http://scr.hu/1plp/8urxz

08daucesps.png

Opublikowano

porzuc metina to szjs i tyle w co ty grasz chlopaku...omg

skoro to szajs, to co robisz w tym dziale?

tak mam

to niechodzi tylko o metina to chodzi o wszystkie gry.

Jak chcę zaktualizować to piszę że jest aktualizacja aktualna.

edit.

gdy chce pobrac sterownik karty graficznej to jest  błą taki

http://scr.hu/1plp/8urxz

ostatni sposób, który testowałem i pomógł mi z takim błędem - znów wejdź w menadżera ---> PPM na karty ---> wyłącz ---> PPM ---> włącz.

najpierw graficzną, jak nie zadziała to też dźwiękową. jeśli Ci wyświetla karty i pisze, że działają to nie są uszkodzone, a ten błąd to ewidentnie jakiś problem z grafiką (kartą graficzną), ale czasami też może być z kartą dźwiękową - sam tak miałem.

jak nie zadziała to niestety nie wiem już co może pomóc.

daj znać jak to zrobisz.

Opublikowano

skoro to szajs, to co robisz w tym dziale?

ostatni sposób, który testowałem i pomógł mi z takim błędem - znów wejdź w menadżera ---> PPM na karty ---> wyłącz ---> PPM ---> włącz.

najpierw graficzną, jak nie zadziała to też dźwiękową. jeśli Ci wyświetla karty i pisze, że działają to nie są uszkodzone, a ten błąd to ewidentnie jakiś problem z grafiką (kartą graficzną), ale czasami też może być z kartą dźwiękową - sam tak miałem.

jak nie zadziała to niestety nie wiem już co może pomóc.

daj znać jak to zrobisz.

OJ NIE WIEM JA MOŻE COŚ ŹLĘ ROBIĘ,jakbyś chcial mi pomoc przez teamveiwer to było by super ,jak chcesz mogę Ci podać skype na pw

08daucesps.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...