Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o GTA V - udostępnianie gry.

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Jest taka sprawa, bo kumpel chciał ode mnie GTA V. Chciał żebym mu udostępnił grę do pobrania. I takie jest moje pytanie.

Czy jak on pobierze gre z mojego konta to bedziemy mogli grac razem w tym samym czasie ? Bo tego jeszcze nie ogarnalem.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Tak, raczej tak. On po prostu wejdzie na swojego socialcluba i będzie grał i Ty będziesz grał ze swojego socialcluba.

Opublikowano

a przypadkiem do odpalenia gry nie jest potrzebne włożenie płytki z grą? :D

@RoSSeeR

Po pierwsze do offline nie trzeba mieć SC żeby grać a do online wystarczy mieć połączenie internetowe z konsolą i golda.

Social Club nie jest potrzebny koniecznie, ale przy zalogowaniu SC można robić zdjęcia i dotsajesz auto za free

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

A no faktycznie jest. A jak to dziala z innymi grami na przyklad Black Ops w przypadku PS3?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

ze wszystkimi grami tak jest.

Jeśli chcesz grać w daną grę zainstalowaną na dysku niestety potrzeba płyty.

Bo po 1. Każdy by kupował, ściągał i sprzedawał dalej grę i producent nie miał by zysku a po 2. Sprawdza to oryginalność gry :P

Opublikowano

wtedy można grać bez napędu, z tego co pamiętam to wtedy grę można przypisać do 2 kont. Ale nei wiem jak jest np. z GTA.

Opublikowano

Jeżeli masz w grach swoich daną grę to DLC też. Zapewne da się nawet nei mając gry, pobrać samo DLC (przynajmniej na xboxie)

Opublikowano

Jak kupujesz grę na psn, to potem możesz podać komuś passy do swojego konta, on pobierze grę a potem po przelogowaniu się na swoje konto normalnie będziecie mogli grać razem na swoich kontach psn. Robiłem tak wraz z bratem, działa wszystko bez zarzutu.

9amUS1C.png
Opublikowano

a przypadkiem do odpalenia gry nie jest potrzebne włożenie płytki z grą? :D

@RoSSeeR

Po pierwsze do offline nie trzeba mieć SC żeby grać a do online wystarczy mieć połączenie internetowe z konsolą i golda.

Social Club nie jest potrzebny koniecznie, ale przy zalogowaniu SC można robić zdjęcia i dotsajesz auto za free

A po drugie napisał że chcą grać razem w tym samym czasie, skąd mam wiedzieć czy online czy offline? do online trzeba mieć konto socialclub niestety. Bynajmniej tak jest na PS3.

Opublikowano

a na x360 nie trzeba. tadam. I coś mi się zdaje że na PS3 także nie trzeba. Bynajmniej znajomy jak u niego byłem, to nie był zalogowany do SC

Opublikowano

a na x360 nie trzeba. tadam. I coś mi się zdaje że na PS3 także nie trzeba. Bynajmniej znajomy jak u niego byłem, to nie był zalogowany do SC

Dokładnie :) posiadam ps3 i nie trzeba mieć zarejstrowanego social clubu lecz warto :)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

warto nawet z tego względu że dostajemy darmowe auto na dobry początek :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...