Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cass whooping czy By honda7?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@topic

Jak sie bedziesz używał brain.lua no nawet z expolitami bana nie dostaniesz.

No powodzenia, samo pickniecie Cass zwiększa kilkukrotnie szansę, że ktoś będzie ten mecz nagrywał. Rzucisz nawet raz E z pleców i brain.lua ci nie pomoże.

Opublikowano

@topic

Jak sie bedziesz używał brain.lua no nawet z expolitami bana nie dostaniesz.

W jaki sposob skoro bez exploitow nie mozna rzucac e zza plecow. Jak ktos nagra chociaz jedna taka akcje to banicja.

Tak btw jak sie nie uzywa zadnych exploitow tylko combo to bana nie mozna dostac? 

4zzt3n.png

Opublikowano

Cassio by bilbao też jest bardzo dobra. Ja od dawna ciskam z exploitami i bana nie dostałem :/

Smucisz sie z tego powodu? Tylko nadal nie wiem ktorego uzywac. Jutro przetestuje bo bedzie mnie stac na cassio :P

Opublikowano

W jaki sposob skoro bez exploitow nie mozna rzucac e zza plecow. Jak ktos nagra chociaz jedna taka akcje to banicja.

Tak btw jak sie nie uzywa zadnych exploitow tylko combo to bana nie mozna dostac? 

można.. jak riot dostanie zbyt wiele zgłoszeń z nagraniami na których z prędkością światła rzucasz skillshoty w enemy i jeszcze biegasz dookoła też można dostać bana, wgl. jak pickujesz cass to bądz gotowy że co 2 gre bedziesz dostawać 2-3 raporty.

Opublikowano

Imo lepiej tego exploita wylaczyc bo niewyglada to legit to raz, a dwa po co kusic los. Jak masz za duzo hajsu to Cassio Whooping ale ta od Bilbao dziala rownie prawilnie  :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...