Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę sprzedać przedmiotów tf2 na rynku steam

GapiozaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, a przybliżając temat nie mogę wystawić żadnego przedmiotu na rynku steam. Wiem, że nie których itemów nie można wystawiać, ale skrzynki mann-co na 100% można, a mam ich sporo. Problem polega na tym, że wogóle nie ma przycisku sprzedaj.

Dodaję screen:

rryjGcE.png

Tam na dole powinien być napis sell i o ilu ceny takiej skrzynki się zaczynają.

Opublikowano

"Niezbywalne" możesz sprzedać jakiś inny item na rynku steam? (Dobra, teraz doczytałem) Kupowałeś coś w sklepie steam/mann co.? Masz włączony Steam Guard? Logowałeś się z nowego komputera?

461151420292002410470.png
Opublikowano

"Niezbywalne" możesz sprzedać jakiś inny item na rynku steam? (Dobra, teraz doczytałem) Kupowałeś coś w sklepie steam/mann co.? Masz włączony Steam Guard? Logowałeś się z nowego komputera?

Nie kupywałem. Jak sprawdzić, czy jest włączony steam quard?

Opublikowano

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1047-EDFM-2932:

Purchase Limitations

Your account must have a successful purchase older than thirty days, but not older than a year in order to access the Marketplace. The purchase of wallet funds qualifies for this requirement. Retail CD key activations do not satisfy this requirement.

Musisz coś kupić na steamie. 

461151420292002410470.png
Opublikowano

Nie masz premium, musisz kupić chociaż najtańszy przedmiot za 0,07 EUR aby je dostać.

Opublikowano

ogolnie musisz zaladowac za 5 euro konto steam i kupic jeden przedmiot ze sklepu mann co

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...