Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build][Masteries][Runy] Wszystko o Ahri

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 16lv i mam już postać na Topa, lecz trzeba jeszcze na rankedy wziąć się za inne linie. No to pomyślałem o Ahri na mida bo jest chwalona. Jakie na nią dobre będą specjalizacje, runy i build? Co się pierwsze maksuje i co pierwsze się wybiera przy jakieś akcji? Po proszę wszystko po polsku i bez skrótów, ew pełna nazwa i obok skróty by trochę się zapoznać. Jakie rady mi dacie co do tej postaci? Czy ta postać będzie dobrze Sobie radziła na rankedach? Like polecą wieczorem jak wejdę na forum.

Opublikowano

Moja rada : nie słuchaj tego co ludzie pierdolą, tylko zbieraj ip (nawet jak masz 6300 - zbieraj dalej) i czekaj cierpliwie aż będzie w rotacji.... bo powinna być już w najbliższy wtorek :)

Obczaj mechanikę, zagraj nią pare razy potem poszukaj w necie build i pograj troche z tymi poradami. Jak Ci się spodoba - bierz ją ;)

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Będzie radziła sobie świetnie, jest jednym z lepszych picków.

Build:

Obuwie Maga > DFG > Rabadon > Zhonya > Kostur Pustki > Berło Otchłani/Banshee - Sorry, nie znam tłumaczenia polskiego na DFG :/

Runy:

Marki: AP/Magic pen

Seale: HP/Armor

Glyphy: Magic resist

Quinty: AP

Masteries:

7dECf.jpg

Opublikowano

Moja rada : nie słuchaj tego co ludzie pierdolą, tylko zbieraj ip (nawet jak masz 6300 - zbieraj dalej) i czekaj cierpliwie aż będzie w rotacji.... bo powinna być już w najbliższy wtorek :)

Obczaj mechanikę, zagraj nią pare razy potem poszukaj w necie build i pograj troche z tymi poradami. Jak Ci się spodoba - bierz ją ;)

Skąd wiadomo, które postacie będą w rotacji? Jest to gdzieś podawane? :P

Opublikowano

Można łatwo obliczyć metodą prawdopodobieństwa :) Jeśli bardzo długo czegoś nie było to zwiększa się szansa że będzie niebawem. Zeda/Jinx/Vi dobrze przewidziałem na tę rotkę, więc teraz też powinno wypalić. Nie zapominaj jednek... to jest RITO tam nic nie wiadomo do końca.

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...