Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kariera Zawodnika

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zrobiłem własnego zawodnik a wybrałem polski klub i mam pytanie w jaki sposób mam się dostać do wymarzonego zespołu ? Chodzi mi o Manchester United . Mam grać mecze czy muszę coś jeszcze robić .

Opublikowano

Moja Gwiazda-Moje Działania-Poproś o Transfer

Ale jak masz niski ov to pewnie kupi Cię jakiś słaby klub.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Ale musi być oferta prawda?

Oferty przychodzą jak dobrze grasz, a jak chcesz sam odejść na początku to nawet gdybyś był CR7 to sprzedadzą Cię np do Colo Colo. :D

Opublikowano

Oferty przychodzą jak dobrze grasz, a jak chcesz sam odejść na początku to nawet gdybyś był CR7 to sprzedadzą Cię np do Colo Colo. :D

Tak też właśnie myślałem :D Sam dawno nie grałem kariery bo gram fut.

4043121350.png

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie czy można ustawić jakos kamere w fut taka jaka jest w world ? Oraz jak sie markowało strzał :P ??

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie czy można ustawić jakos kamere w fut taka jaka jest w world ? Oraz jak sie markowało strzał :P ??

Zacznę od odpowiedzi na 2 pytanie ;p Markowanie strzału robi się tak, że trzeba chwilkę przytrzymać dośrodkowanie a następnie nacisnąć podanie po ziemi i pokazać kierunek w którym gracz ma to zrobić.

Kamerę zmienia się wchodząc w Konfiguracja-->Ustawienia-->Ustawienia Gry-->Kamera i wybierasz która Ci odpowiada

Opublikowano

Aaa to dosierodkowaniem sie robiło ;p a ja spamiłem B->A hahaha . Dobra dzieki wszystkim za odpowiedź można zamknać temat 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...