Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taka sprawe moi rodzice znaja sie dosc troche na kompie , wiec jak mam miec kare to mi zakladaja haslo na logowanie i se juz wtedy na kompa nie wejde , a jak se sam zaloze to potrafia jakos wejsc by je zlikwidowac nie znajac tego hasla wiec niedawno zrobilem reinstale i teraz ja jestem glownym administratorem komputera , lecz nadal to nic nie daja ojciec nadal potrafi jakos sciagnac moje haslo , nie znajac go .... chcialbym tez to potrafic bo mnie wnerwia proszenie sie o wejscie na kompa ,, licze na wasza pomoc ...

Z góry thx :)

Opublikowano

Mam taka sprawe moi rodzice znaja sie dosc troche na kompie , wiec jak mam miec kare to mi zakladaja haslo na logowanie i se juz wtedy na kompa nie wejde , a jak se sam zaloze to potrafia jakos wejsc by je zlikwidowac nie znajac tego hasla wiec niedawno zrobilem reinstale i teraz ja jestem glownym administratorem komputera , lecz nadal to nic nie daja ojciec nadal potrafi jakos sciagnac moje haslo , nie znajac go .... chcialbym tez to potrafic bo mnie wnerwia proszenie sie o wejscie na kompa ,, licze na wasza pomoc ...

Z góry thx :)

Na moje oko twój ojciec używa systemu/programu o nazwie łamacz oparty na windowsie xp. Program ten w każdym normalnym kopie domwym wykradnie hasło :( nie ma co albo jakoś go przecwcisz albo nic się nie zmieni:/

1325607230-U48159.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja To Wyjmuje 1 Część z Kompa i Po Haśle...Nie Da Się Już Założyć :D Jest Jeszcze Opcja Uruchomienia Systemu Przez Tryb Awaryjny Z Dostępem Do Sieci...Wtedy Hasła Nie Potrzeba...Bynajmniej U Mnie

tgmsiatek.jpg

Opublikowano

on ci je nie łamie tylko sobie wchodzi na konto administratora , pewnie przy instalacji nazwałeś sobie swoje konto i przypisałeś mu hasło jak i prawa to ok, ale w systemie istnieje jeszcze konto Administrator którego nie widać.

pewnie ojciec na nie wchodzi bo nie masz do niego przypisanego hasła. Start w trybie awaryjnym systemu, wybierz konto Administrator i jak ojciec nie założył hasła na nie to zrób to ty

No chyba ze resetuje tylko hasła w systemie i tak dostaje się na konto bezproblemowo, sam reset haseł trwa minutke niecałą i tyle samo zajmie ci znalezienie w google sposobu a troszke dłużej sposobu zabezpieczenia się przed tym

THSUBASA niechybnie masz źle skonfigurowane konta i nie pozakładane hasła na nie to się nie dziw że wejdziesz bez problemu kiedy zero zabezpieczeń kont na kompie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@offtop:

BYNAJMNIEJ TO NIE TO SAMO CO PRZYNAJMNIEJ DO CHUJA!

@topic:

Podczas instalacji windowsa w pewnym momencie, tam gdzie masz podać nazwę komputera (nie usera) masz opcję ustawienia hasła administratora. Ustaw to sobie i po krzyku.

Ale i tak w katalogu windowsa masz tzw. plik SAM. Usunięcie go (spróbuj to zrobić, polecam - fajna zabawa xD) spowoduje reset haseł, w niektórych przypadkach może też spowodować niestabilną pracę systemu lub nawet jego uszkodzenie.

A tak na serio to system nie pozwoli ci usunąć tego pliku. Nie otworzysz go w notatniku, a nawet jeśli to i tak nic z niego nie odczytasz bez odpowiedniego softa.

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

• Dodaj nową pozycję...