Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cobblestone!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ogromną rozkmine co zrobić z tym cobbem ponieważ nie chciałbym mieć wszystkiego skopiowanego od skkfa i mchc! (Chodzi mi o np. /cobble)

Jeśli macie jakieś pomysły na ciekawe wykorzystanie to piszcie!

Opublikowano

Komenda /cobbelstone

usuwa cały ekwipunek z stone ;D

Opublikowano

Mógłbyś zrobić tak że zamieniasz coobla na złoto, chodzi mi o to że naciskasz "e" i otwiera ci się eq i 2 rzędy od góry na du poziomo zapełnione przez cobble po 64 wpisujesz komendę /cobble i zamienia ci tego cobbla np na 1 blok złota ;d

d63.png

Opublikowano

/cobblestone??? myślałem nad czymś bardziej rozbudowanym! Np. /cobble i jeśli leży jakikolwiek cobbeston to gracz z odpaloną komendą nie zbiera cobbla lecz wszystkie inne tak

Opublikowano

volume dosyc fajny pomysl zeby dac komende /cobble i jak lezy cobble to gracz go nie moze podniesc.. Ale osobiscie wolalbym zrobic komende np. /drop lub /wypadanie i tak mozna wylaczyc wypadanie np. redstone..

Opublikowano

Ja mam pomysł aby komenda /cobble jak masz dokładnie 20 staków cobblestone w ekwipunku i jak tą komendę wpiszesz zabiera ci te 20 staków i wstawia ci jakiś itemek do ekwipunka :)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Serdecznie wam dziękuje, za jakieś propozycje lecz to jeszcze nie to czego szukam. Szukam czegoś bardzo oryginalnego bo komede to rzecz którą gracz wykonuje przez (75%) gry na serwerze! A co do Propozycji @screamekk Leci +, świetny pomysł! I pamiętajcie o tym że chciałbym aby pomysł nie był zaczerpywany z żadnego serwera, wiec pomysły takie jak np. /cobbestone - które są naprawdę genialne, odpadają...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...