Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze sklepem Ultimate Team i rozdzielczością.

Likaos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem ze sklepem ultimate team. mianowicie gdy próbuje się do niego dostać wyświetla się komunikat ''Sklep nie może być wyświetlany w tej rozdzielczości. Zmień rozdzielczość na większą''. No dobra, wyłączam grę, włączam jeszcze raz, ustawienia, rozdzielczość, wybieram (tu próbowałem każdą rozdzielczość jaka była dostępna) , klikam OK... i znowu komunikat, tym razem "Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk kontynuuj, aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę konfiguracji. Jeśli klikniesz przycisk zamknij, aplikacja zostanie naychmiast zamknięta.

Odmowa dostępu do ścieżki 'C:\Users\User\Documents\FIFA 14\FIFASETUP.INI"

"Szczegóły"                                                                         "Kontynuuj"  "Zamknij"

I nie wiem co teraz zrobić. Może ktoś mi pomóc?
Zaznaczam że folder, do którego origin poebiera gry (u mnie origin downloads) znajduje sie na dysku D.

Opublikowano

Spróbuj prawy na fife w menu origin i napraw grę. Polecam także uruchamiać grę w trybie okna.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Wlaśnie spróbowałem, nie działa. nawet gdy próbuję uruchomić w oknie jest odmowa ścieżki dostępu, jak  w moim poprzednim poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...