Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do WOT-a

Ekwador17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  otóż od wiosny nie grałem w wota i chciałbym do niego wrócić wraz z kolegą on miałby zacząć grać od nowa natomiast ja mam na swoim koncie isa kv-1s i pare innych czołgów 7 tieru i niższych pamiętam że zaraz będę miał exp na isa 3 . I tu pytanie czy warto do niego wrócić czy aktualizacje nie zepsuły gry cze jest do czego wracać, ponieważ mamy ochotę zacząć grać w coś innego dlatego padło na wota tylko czy się na tym nie zawiedziemy dodam iż nie mamy zamiaru kupować golda, a może są aktywne jakieś kody bonusowe który mógłby wykorzystać kolega ? Proszę o pomoc i przedstawienie zmian które wpłynęły od wiosny :)

Opublikowano

Warto, gra cały czas się rozwija w świetnym kierunku, jest najlepsza w swojej kategorii, wciąga. Warto wracać. Nie słuchaj się zaraz tych fanboyów wt, że ich gra jest najlepsza itp., zawsze do takich tematów wpadają.

Opublikowano

gra samo w sobie jest dobra

aktualizacje nie psuja gry choc i jej nie poprawiaja

niestety gracze to wiekszosci bezrozumne retardy dlatego nie warto w to grac chyba ze by ograniczyc rozgrywke do kompani,druzynowek, cw, twierdzy czy trenigowek

860331433165800174608.png

Opublikowano

niestety gracze to wiekszosci bezrozumne retardy dlatego nie warto w to grac chyba ze by ograniczyc rozgrywke do kompani,druzynowek, cw, twierdzy czy trenigowek

Tu się zgodzę. Masa jest bezmózgich retardów, mających po 10k bitew i 200WN8.

Opublikowano

Pomidorki to głównie w wakacje i weekendy szlają. W roku szkolnym w czasie tygodnia jest całkiem znośnie.

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Opublikowano

Nie zgodzę się. Jeśli nic w bitwie nic nie robisz to się nie dziw. :)

Mój wczorajszy WR: 65%

http://www.noobmeter.com/player/eu/kYRA2k/516677494/

Tak warto wracać, teraz może być już tylko lepiej. ;)

Opublikowano

@kYRA. Różnie, zależnie od czołgu. Ty masz większość IS-6, oprócz tego Cromwell, SU-122-44, KV-1S, T2 Light i BatChat25t - same mocne czołgi, a przy tym szybkie więc na front docierają pierwsze i mogą się szybko przemieszczać po mapie. Czasami jak dojedziesz na front np. Churchillem 3 to pół drużyny zdążyło już paść a druga połowa na wyczerpaniu :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...