Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CAMTASIA STUDIO 8

sopel011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem gdy chce nagrywać metin2 to jak juz zaczynam i wciskam przycisk F9 to jest odliczanie 3/2/1 i start ale gdy np. chce zastopowac/zakonczyc fimik i wciskam f10 to zacina mi sie tak jak by i jak porusze postacia to sie odcina i nie chce wwogole zakonczyc nagrywania musze dopiero wcisnac stop na tym pasku..

Jak zrobic zebym mogl f10 kliknac i zastopowalo nagrywanie ? jak nie ruszam postacia kamera to f10 sie stopuje a jak rusze to tylko sie zatnie i gdy znow porusze to sie odcina , SORRY ZE TAK BEZ ŁADU SKLADU ALE JA JUZ NIE WYRABIAM Z TYM POJEBANYM PROGRAMEM...

imetin_logo.png

Opublikowano

Zmień na Mirilis Action ;) tam nie ma takich programów a w dodatku nie obciąża systemu aż tak bardzo.

Co do tego F10 to może w grze masz już ustawiony taki klawisz na coś czy coś ;s

Opublikowano

Albo napiszcie jak zmienić Przycisk na klawiaturze zebym zakanczał nagrywanie na przycisk F1/F2 a nie f10 . Program camtasia studio 8 jak zmienic ten przycisk ??

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...