Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagralibyście na serwerze survival + gildie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Czy zagralibyście na serwerze survival + gildie.

Serwera zawiera pluginy takie jak:

Skrypt na antypl wygląda on tak:

Spawn:

Arena Spleef  (na Eventy) na eventy mamy jeszcze parkury labirynty i inne  

Pluginu na gildie nie ma ponieważ jest on w skrypcie 

Do serwera dojdzie jeszcze parę budowli w okolicach spawnu 

Możecie oeniać w skali od 1 do 10 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

2/10

Jezeli chcesz tworzyc serwer survival + gildie na skryptach to nie polecam grac na nim, duzo bugow

moze uzyj MyGuilds   cos na mpcforum jakis typek udostepnial to

Opublikowano

no to jaki type serwera proponujesz

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

ok to skyblock

Opublikowano

skyblock

Opublikowano

ok to postanowione SkyBlock 

jakie pluginy na serwer skyblock 

Opublikowano

Survival+Gildie nie jest zły. Znam serwery gdzie są zapełnione przez graczy. Tylko piszą "Kto wyjdzie z serwera dam diaxa", ale czy rozkręcisz serwer to już od Ciebie zależy ile pracy w to włożysz. W grę najwięcej wchodzi SPAWN, ESTETYKA. Jeśli robicie serwer EASY to się nie dziwcie, że gra staje się bezsensowna/nudna...

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

A ta eula pozwoli mi zrobic serwer na 1.7.2 i sprzedawac rangi

Opublikowano

AULA nie jest na 1.7.2 :P tylko tam chyba na 1.7.10 <

Nie wiesz nie pisz. @topic Eula obowiązuje na wszystkich wersjach minecrafta :)

Opublikowano

Polecam serwer WaterBlock ... Z pluginem IslandWorld oraz kilka skryptów które mogły by urozmaicić gre.

ChillCraft - Już nie długo!

Opublikowano

@adam23450

Nie zagrałbym, nie przejadły się wam te survival+gildie ? zrób np. Jail, lub coś zupełnie nowego, skyblock to też ciekawy pomysł tych skyblocków widzę co raz mniej

@_uiuin_

EULA jest : na każdej wersji minecraft, oraz nie ważny czy noPremium czy Premium EULA cię obowiązuje !

Opublikowano

To powiem tak . "Czy zagrałbyś na serwerze sv+gildie?"  . Odpowiedź brzmi TAK. Jednak na takim za przeproszeniem ch***ym nie . Wywal mape,pluginy i zabierz się za ich pisanie a nie branie z neta + ogarnij jakiegoś budowniczego bo mapy świecą pustkami i nic na nich nie ma 

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

3 razy NIE, dziękujemy

Budowle nie zachwycające.Radze ci znaleźć kogoś do pomocy.Poza tym jest serwerów takiego typu naprawdę dużo, nie zagralbym

Opublikowano

Dlatego nikt nie lubi servera sv + g bo po prostu nie ma żadnych nowości. Ja bym proponował w ogóle coś innego. I nie mogą być to pluginy z neta. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...