Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Bluescreen HELP

kysy21

Pytanie

Opublikowano

Jest to problem z komputerem , więc chyba dobry dział , ale pewny nie jestem , wiec jak coś to proszę o przeniesienie ...

Mam ogromny problem ... Wczoraj było wszystko ok , czasami tak jak w temacie pojawiał mi się raz na tdzyeiń blue screen , a od dzisiaj cały czas przy włączeniu komputera pojawia mi się blue screen , wbiłem na trybie awaryjnym i pousuwałem trochę na dyskach żeby miejscaa więcej było , no i trochę niby pomogło bo się szybciej pulpit załadował , ale znowu po kilku sekundach , włącza się coś , gg itp. i pojawia się blue screen i od nowa muszę odpalać kompa ... Piszę do was z trybu awaryjnego , prosząc o pomoc !

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ma czyszczenie dysku do blue screen'a ? Sprawdź zasilacz czy odpowiednio zasila twoją całą jednostkę.

Tak btw. daj ss'y tego blue-screen'a

Niech nic narazie nie sprawdza. Niech najpierw da kod bs, moze byc to ram, a moze byc oprogramowanie. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Co ma czyszczenie dysku do blue screen'a ? Sprawdź zasilacz czy odpowiednio zasila twoją całą jednostkę.

Tak btw. daj ss'y tego blue-screen'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...