Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gnar login screen

Nowita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem strasznie zainteresowany ta postacia poniewaz jej niekontrolowana forma jest dosc specyficzna i calkowicie inna niz nidalee albo elise tutaj trzeba bedize wczuc sie w postac a nie kliknac jeden przycisk 

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Zapowiada się drugi Teemo.

Z tego co pisał jeden polski rioter na forum League of Legends ma być on połączeniem właśnie Teemo i Fizza - czyli piekło dla kogoś kto nie potrafi dobrze zarządzać swoimi CCkami.

Opublikowano

Jak najszybciej proszę dodać to do LoLa na serwery. Teraz będę żałował że Ziggsa kupiłem bo ja mam tak że lubię wydawać. Zbieram  sobie 6300 IP a tu Sona i Karma w bohaterach xD

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

W tf będzie gnara ciężko wyczuć jak się przemieni to trzeba w enemy wbić dlatego łatwo będzie go wyłączyć z walki bo po przemianie każdy będzie przygotowany że będzie chciał ultować

@Ronter

Też kupiłem ziggsa,lee i vi miałem ponad 15kip i teraz troche żałuje że nie poczekałem na gnara ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...