Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smurfing low elo

JaroTt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema będe wrzucać tutaj zdjęcia z gier na koncie koleżanki, poziom s2 :) ogolem osiagnalem w lolu d3 konto zostalo mi skradzonie  i jakos nie zalezalo mi na odzyskaniu i teraz plat 4 po przerwie pol roku od lola jakos nabralem checi na gre :D

1.

257641407534006204049.png

pierwsza gra, słabo z LP bo mmr na - ale to sie naprawi :)

ps do 6 lvl grałem z nidalee duo topa, całą farme jej zostawilem biorac tylko first blooda, potem gnebienie chogatha w jungli  + roamowanie :)

Opublikowano

Pewnie w lobby było coś w stylu 'omg report rengar troll', a po grze cwaniaczki nie miały nic do powiedzenia i natychmiastowy leave z postgame chatu :D

Ładnie, no ale czego można oczekiwać od d3 na silverach :x

Czekam na następne gry :)

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

mam zamiar wrzucac kazda gre czy to przegrana czy wygrana, problemem jest ze kolezanka gra na tym koncie rankedy supportami, ale napisalem jej zeby zrobila sobie przerwe i bedzie grac normale/na moim koncie innymi postaciami

Opublikowano

No no 1 meczyk ładny tylko nie wybijaj jej za daleko bo później się dziwię że mam raki w teamie 

''gram dla funu'' na bol'u ''a nie jakieś jebanej dywizji''

5113714074123771224953.png

Opublikowano

a579b6f6fb87490egen.png
drugi mecz, zostałem 3 razy złapany w early podczas "dajwowania" pod turretem a reszta to skoki do fontanny  <3

Opublikowano

2up jezeli to prawda to szkoda, nic nie tracisz na tym ze ja moge sobie pograc aktualnie nie majac zadnego konta na zbyciu :) ale Polak to Polak swojego sprzeda

Opublikowano

2up jezeli to prawda to szkoda, nic nie tracisz na tym ze ja moge sobie pograc aktualnie nie majac zadnego konta na zbyciu :) ale Polak to Polak swojego sprzeda

łykaj prowo cebulo

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngpimpjp100

Ktoś, kto ma w nicku 'jp100' nie ma prawa nazywać innego polaka cebulą =) Reprezentujesz cebulandię hard. Powodzenia...

@topic

Lel, 2 asysty xD Nie no spoko :D GL =)

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

d3 to juz dawno aktualnie jestem na poziomie platyny 4 na tureckim serwerze gdzie jest trochę ciężej, nie sadze abym wbil sie wyzej niz d5 w tym sezonie, na kici chce wbic g5 tylko zeby wrocic przyjaciółce która wypadła do s2

Opublikowano

@JaroTt Zagraj Udyrem w Jungli ;) , Silverki nie ogarniają go a taki Diamencik jak wbije to "Hohoho". 
Już widze te Ganki , invade etc .. xD
Mógłbyś podać swój nick na lolu ? :P 
Sam boostuje kumpla z Silver V do Silver I wbiłem 

212z9rs.jpg

Opublikowano

Dobrze idzie. Ale cóż diament na silverki :D .

btw. mogę duo z tobą / Patrickiem. Main supp/jungle s2 30 lp aktualnie. Brak siły grania z feederami/afkami/trollami w team ;x

Opublikowano

620091407592034204049.png

tu już było ciężej mogę powiedzieć ze wszedłem do gry w 12 minucie, brak firstblooda  jakiejkolwiek farmy brak 4 doranow i lipa ciezko cokolwiek zabic
dotachałem sie do 6 lvl'a i probowalem lapac asysty gankujac mida i bota co wyszlo dobrze nawet bo kassadin i tristana sie nafeedowaly :)

Opublikowano
http://images70.fotosik.pl/75/09cb44dfe1e6be09.png

552861407840944204049.png

3/4 gry flameowałem, wkurwilem sie naprawde bardzo na zaca i gravesa ;] 2 polakow oczywiscie kierujacych gre zle sie wbijam te sprawy, ogolem mecz byl latwy ale pierwszy raz dostalem takiego rage na widok polakow na chatcie

ps łatwy 58 minut bo nie sluchali sie ;] na koncu sie zgrupowali i jednym pushem end

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...