Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sell Back?

varix91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem juz nie bedzie tej opcji. Nexon to usunął po wprowadzeniu wynajmu itd..

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Szkoda, mam duzo syfu w inbox. Jakies smieszne cqb na 90 dni i gdybym wiedzial bym to sprzedal przed patchem ;/ albo jeszcze renewalowal i dopiero sprzedal- wiecej gp byloby !

Opublikowano

Moim zdaniem juz nie bedzie tej opcji. Nexon to usunął po wprowadzeniu wynajmu itd..

Jeszcze wcześniej to usunął. Raczej już nie wróci.

Opublikowano

popsuło sie to CA dla tych co juz gralą pare latek, a ci co sa poczatkujacy to pewnie mowia ze fajne -.- ... usuneli sprzedawanie itemow, nie ma gp-hazardow, i zmniejszyli gp za rozgrywki i usuneli GP passy a bronie coraz dają droższe. ale debile... Zamiast dac gp eventy to daja exp, za chwile to 100 tysiecy bedzie mialo najlepsza range w CA ... -.-"

Opublikowano

Nic nie wiadomo. 

Permy tez miały być usunięte na zawsze :D

Nakupowałem się pod koniec jak głupi, a tu popatrz jaka miła odmiana :D

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

moze za jakies rok polroku jak wyjdzie nowy wyglad to pewnie tez zmienia sklep ... Po nich sie wszystkiego mozna spodziewac ... Ja nie bede gral dopuki nie zmienia tego sklepu -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...