Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roccat vs Fnatic

Riodian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stawiam na Roccatów, aczkolwiek często popełniali przeciwko Fnaticom zbyt poważne błędy.

Btw. ma ktoś link do streamu? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Stawiam na Roccatów, aczkolwiek często popełniali przeciwko Fnaticom zbyt poważne błędy.

Btw. ma ktoś link do streamu? 

Oni dziś nie grają -_-

@top

Fnatic na 99%. Oni grają ze sobą dłużej, mają bardziej doświadczonych graczy i ogólnie to jest fnatic. Na Worldsach każdego rozwalili w s3 dopiero zatrzymali się na chińskim Royal Club. Ogólnie to Fnatic normalnie w LCS'ach nie pokazuje tego na co ich stać, bo jak przychodzi jakiś większy turniej to pokazują klasę(nie wliczając ostatnich All-Starsów na których zagrali słabo).

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

A to są zwykłe lcsy czy jakieś wyjątkowe wydarzenie, jeśli można wiedzieć.

Są to półfinały. 3 drużyny z każdego regionu które zajmą kolejno miejsce 1, 2 oraz 3 udają się do Chin gdzie będą grać i walczyć o puchar mistrzów sezonu 4. W poprzednim roku wygrało SKT T1.

Osobiście jestem za Cloud9 oraz Fnatic.

Opublikowano

Byc moze bede ogladac live na gamescomie jak mi sie zachce. Jesli Roccat zagra swoje moze wygrac 3:0 (bylem pierwszy ktory to powiedzial jak cos)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

A jak z formą roccatu? Nie oglądałem żadnego streamu z aktualnych lcsów.. Pamiętam tyle że na początku zaskakiwali przeciwników a teraz patrzę to 3 miejsce.. coś się zmieniło w ich grze?

Opublikowano

a kiedy grają?

11.08 już napisali Ci to wyżej..

A jak z formą roccatu? Nie oglądałem żadnego streamu z aktualnych lcsów.. Pamiętam tyle że na początku zaskakiwali przeciwników a teraz patrzę to 3 miejsce.. coś się zmieniło w ich grze?

3 miejsce zajęli w poprzednim splicie, aktualnie zajęli 6 miejsce w tabeli EU LCS. Większość gry przegrali przez swoje throwy, złe decyzje, jednak myślę, że mają dalej szansę na worldsy jak wygrają mecz o 3 miejsce. Jeśli zagrają takie dobre spotkania jak z SHC to myślę że pokonają SK/ALL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...